Ana sayfa Dizi Haberleri Kara Sevda dizisi 70. bölümün detaylı analizi

Kara Sevda dizisi 70. bölümün detaylı analizi

tarafından ker_def

Melisa-Aslı-Pamuk-Kara-Sevda-Asu-Kimdir-2

Gizemli Not !

Mahkeme sonrasında Nihan’ı eve bırakır Kemal. O sırada Nihan’ı evde gizemli bir not beklemektedir. Nereden geldiği belli olmayan bu not Nihan’ı paniğe sürükler. Bu not karşısında Kemal’e bir türlü ulaşamayan Nihan, bu işin arkasında Emir’in olduğunu düşünür. Notta yazılan adrese tek başına giden Nihan, ıssız bir yerde kimseyi göremez başta ve aradığı kimseye de ulaşamaz. Elbette ki bu Kemal’in bir oyunudur. Nihan’a yapacağı evlilik teklifi için küçük bir süprizdir ve bu oyuna Leyla, Ayhan hatta Zehir bile dahildir.

Karşısında Emir’i ve onun hain planlarından birini görmeyi bekleyen Nihan, ışıklarla dolu bir Kemal organizasyonu görünce şaşkınlığını gizleyemez. Günlerdir bir evlilik teklifi almadığından, Kemal ile başbaşa romantik bir zaman geçirmediğinden yakınan Nihan sonunda istediğine kavuşmuştur.

Aldığı romantik evlenme teklifi karşısında havalara uçan Nihan mutluluk ve aşk sarhoşudur. Sonunda beklediği aşkın kollarındadır. Bu aşkı ise taçlandıracak en güzel hediye o nefes kesici evlilik teklifinin edildiği yüzüktür. Akşama ise kız isteme töreni vardır.