Ana sayfa Dizi Haberleri Kara Sevda dizisi 70. bölümün detaylı analizi

Kara Sevda dizisi 70. bölümün detaylı analizi

tarafından ker_def

Kara-Sevda-Asu-Melisa-Aslı-Pamuk-Kim-Kaç-Yaşında-Sevgilisi-Var-mı-Fotoğrafları-3

Aşkına Yenik Düştü

Elindeki belgelerin varlığı ve Emir’in kendisini aramasından sonra abisini arayan Zeynep onunla önemli bir konuda konuşması gerektiğini söyleyerek eve çağırır. Bu konuşmada abisinden, Nihan ile Emir’in boşanacağını öğrenen Zeynep duyduklarından sonra kendisi için bir şans olduğu düşüncesi ile elindeki belgelerden abisine söz etmez.

Ben Böyle Yaşamasını Bilmiyorum !

Nihan’ın arabasını evin önünde gören Emir, Nihan’ın evde olduğunu düşünerek eve koşarak girer. Fakat Nihan yalnızca ailesine ait eşyalarını almak için eve gelmiştir ve arabası da dahil olmak üzere Emir’den ona verilen her şeyi geri bırakarak evden gitmiştir. Deniz’in ve Nihan’ın evdeki kokularına dayanamayan Emir tüm pencerelerin açılmasını ister. Kaybettiği yalnızca bir değil iki Nihan’dır artık. Ona baba diyen Deniz de gitmiştir. Emir ise bu acıyla nasıl baş edeceğini bilmez. Bu sırada Deniz’in odasında kendinden geçmiş bir şekilde olan Emir’in yanına gelen kişi Zeynep’tir. Zeynep ise Emir’in bu haline dayanamaz çünkü Emir’in saplantılı Nihan aşkının aynısından onda da vardır. Onun saplantılı aşkı ise Emir’dir.

Zeynep, Emir’in yalnızlığına dayanamaz ve onun yalnız olmadığını çünkü yanında onun olduğunu söyler. Oğlunun içinde olduğunu, kalbinin onunla olduğunu söyleyen Zeynep, Emir’i bitirecek tüm belgeleri eline verir ve hepsini yok etmesini söyler. Emir’in yok olmasına izin vermeyeceğini söyleyen Zeynep onun yanında olduğunu söyler.