Ana sayfa Sosyal Medya Kara Sevda ile ünlendi, finale giden Çukur dizisine katıldı!

Kara Sevda ile ünlendi, finale giden Çukur dizisine katıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Show TV ekranlarında izleyicilerle pazartesi akşamları buluşmakta olan Çukur dizisinin, bu sezon final yapacağı biliniyor. Mayıs ayında izleyicilerine veda edecek olan dizinin son bölümlerinde neler yaşanacağı da merakları süslüyor. Hala yüksek reytingler alan dizi, rakipleri ile kıran kırana bir reyting mücadelesi de veriyor.

Çukur dizisinde şimdiye kadar 118 bölüm yayınlandı. 8 Mart pazartesi akşamı da 119. yeni bölümün heyecanı izleyileri sarmış durumda. Dizide bir de önemli gelişme var. Yeni bir karakterle yakında tanışacaksınız.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Çukur dizisinin kadrosuna genç oyuncu Çağla Demir katıldı… Dizide Leyla karakterinde izleyeceğimiz Demir, bugüne kadar yer aldığı projelerdeki başarılı performansları ile tanınıyor.

Çağla Demir, 2014 yılında kariyerine Medcezir gibi çok iddialı bir dizide Ceren karakteri ile başlamıştı. Ardından ise tüm dünyada büyük bir ilgi gören Neslihan Atagül ve Burak Özçivit’i başrolde buluşturan Kara Sevda dizisinde Banu Akmeriç olarak yerini aldı.

Kara Sevda ile ünlendi, finale giden Çukur dizisine katıldı! 7

Oyuncu, Siyah İnci isimli dizide Ece karakterine hayat verdikten sonra da Kocaman Ailem’de Elif olarak ekranda göründü… Son olarak ise Çağla Demir’i izleyiciler TRT1 ekranındaki Elimi Bırakma dizisinde Defne Sezgin karakteri ile izledi.

Bayi Toplantısı isimli film ile de sinemaya adım atan genç oyuncu, Çukur dizisinin de kadrosuna Leyla olarak katıldı.