Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizisi sıçrama yaptı ve reytinglerde Gönül Dağı dizisine çelme taktı!

Kardeşlerim dizisi sıçrama yaptı ve reytinglerde Gönül Dağı dizisine çelme taktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – atv ekranlarında yeni başlayan Kardeşlerim dizisinin 9. bölümünde yükselişin devam ettiği görülüyor.. Dram yapımı olan Kardeşlerim izleyicileri fazlasıyla etkiledi. atv ekranında benzer yapımların tutuklusu olan izleyiciler, Kardeşlerim’e de sarıldı ve diziyi 9. bölümde zirveye çıkartmayı başardı.

İlk başladığı andan itibaren yüksek reytingler elde eden ve her hafta daha da iyi sonuçlar alarak ilerleyen Kardeşlerim dizisine olan ilgi artmaya devam ediyor. Bunun sonucu olarak da Kardeşlerim 17 Nisan Cumartesi akşamı yayınlanan 9. bölümü ile birlikte tüm kişiler kategorisinde Gönül Dağı dizisinin zirve hakimiyetine son verdi.

TRT1’in sevilen dizisi Gönül Dağı, 23. bölümü ile dün akşam ekrana gelmişti. Bu sezonun en başarılı yapımlarından birisi olan Gönül Dağı, haftalardır da iki haneli reytingler elde ederek tüm kategorilerde birincilikleri topluyordu. Ne zaman ki Kardeşlerim dizisi başladı, Gönül Dağı’na ciddi bir rakip o zaman geldi…

Savaşçı dizisinin önceki hafta yeniden ekrana dönmesine rağmen yükselişine devam eden Kardeşlerim, sonunda hedefine ulaştı ve Gönül Dağı dizisini geçmeyi başardı. Dün akşam tüm kişiler kategorisinde iki haneli oranlara yükselerek birinci sırada yer alarak büyük başarı kazanan ve TRT1’i de zirveden indiren atv, hedefine ulaşmış oldu.

Gönül Dağı dizisi AB ve ABC1 kategorilerinde ise hala rakipsiz ve dün akşam birincilikleri yine topladı..

Kardeşlerim ise bu iki kategoride Gönül Dağı’nın ardından ikinci sırada yoluna devam ediyor… Cumartesi gününün zirvesinde yaşanan bu büyük yarış da izleyicilerin heyecanını artırıyor.

Kardeşlerim dizisi özellikle ABC1 grubunda da iyi yükseliş sergiliyor ve ileride Gönül Dağı’na bu kategoride de rakip olabilir.

Tabii ki Gönül Dağı dizisinin tüm kategorilerde müthiş ilerlemesi sürüyor. İki haneli oranlar elde eden diziye olan ilgide azalma yok. Birincilik kaybedilmiş olabilir ama izleyici ilgisi hala çok yüksek seviyede ve gelecek hafta yine birincilik konusunda müthiş bir yarış yaşanacak.