Ana sayfa Dizi Haberleri Savaşçı dizisinden hem iyi hem kötü haber, bir de Fox TV’nin hatası atv’nin başarısı oldu!

Savaşçı dizisinden hem iyi hem kötü haber, bir de Fox TV’nin hatası atv’nin başarısı oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Savaşçı dizisini aylardır bekleten Fox TV, böyle güçlü bir yapımın ekranda ortalama sayılabilecek reytinglerin üzerine çıkamamasının da nedeni oldu. Ocak ayında çalışmaya başlayan ekip ancak 10 Nisan Cumartesi günü 5. sezon ile izleyici karşısına çıkabilmişti.

Fox TV’nin Sen Çal Kapımı dizisi ısrarı Savaşçı dizisi hayranlarını bir hayli rahatsız etmişti. Hatta bu rahatsızlık sette oyuncular arasında da yaşanmıştı. Nihayet 10 Nisan’da 100. bölüm ile Savaşçı dizisini yayınlayan Fox TV, ne yazık ki geç kalmıştı. Çünkü rekabette Cumartesi günlerinin yeni yıldızı Kardeşlerim dizisi oldu.

atv’de yayınlanan Kardeşlerim şimdiye kadar ekrana geldiği 9 bölüm ile çoktan izleyici sadakatini elde etti ve tüm kişiler kategorisinde ekranda izleyecek yapım arayan birçok kişinin de tercihi oldu. Hatta Kardeşlerim dizisi 17 Nisan Cumartesi günü yayınlanan 9. bölümüyle birlikte Gönül Dağı dizisinin tüm kişiler kategorisindeki birinciliğine de son verdi.

Savaşçı ise Fox TV’nin geç adım atması neticesinde yakalayabileceği büyük bir kitleyi Kardeşlerim dizisine bırakmış oldu. Zaten Savaşçı başladığı günden bu yana tüm kişiler kategorisinde iyi sonuçlar alabilen bir yapımdı. Ancak artık bu kategoride hem Gönül Dağı hem de Kardeşlerim gibi iki güçlü rakip var ve Savaşçı’nın yükselmesi pek de kolay olmayacaktır.

Dün akşam 101. bölümü ile yayınlanan Savaşçı geçen haftaya göre tüm kişiler kategorisinde reytingini yükseltti ve günü 7. sırada tamamladı.

Savaşçı, AB ve ABC1 kategorilerinde ise önceki haftaya oranlar düşüş yaşadı. Geçen hafta AB’yi 9. sırada bitiren Fox TV dizisi, yeni haftada 12. olabildi. ABC1’de ise geçen hafta 6.’lık gelmişti ama yine reytingler düştü ve sıralamada 7. sıraya geriledi.