Ana sayfa Sosyal Medya Kardeşlerim dizisinden sonra şimdi de Camdaki Kız youtube’da aynı başarıyı sergiledi!

Kardeşlerim dizisinden sonra şimdi de Camdaki Kız youtube’da aynı başarıyı sergiledi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin yeni dizisi Camdaki Kız, youtube izlenmeleri ile gövde gösterisi yapıyor. Diziler için sosyal medyada izleyici ilgisi çok önemli bir konu… Bu noktada da youtube tarafında tüm kanalların güçlü yatırımları bulunuyor. Youtube’da yayınlanan videolara da ilgi her geçen gün artıyor.

Youtube’de dizilerin fragmanlarının trend videolar arasına girmesi de çok önemli bir gelişme. Bu yükselen izleyici ilgisinin en önemli göstergelerinden birisi… Hatırlanacağı üzere Sen Çal Kapımı dizinin fragmanları 4-5 günlük periyotta bir ara 15 milyon izlenmeye kadar ulaşmıştı. Ancak şimdilerde bu oranları bulmak bir hayli zor…

Kardeşlerim isimli atv dizisinin 10. bölüm fragmanı yayınlandıktan ilk 10 saat içinde 2 milyon izlenmeyi geçmiş ve youtube trenlerinde 5. sıraya kadar yükselmişti. Şimdi benzer bir durum Camdaki Kız dizisinde yaşanıyor.

Kanal D’nin sevilen dizisi Camdaki Kız’ın 22 Nisan Perşembe akşamı yayınlanacak olan 3. bölümü çok merak ediliyor. İlk bölümde AB grubu birincisi olan dizi, ikinci bölümünde ise hem AB hem de ABC1 gruplarında birinciliği Bir Zamanlar Çukurova dizisinin elinden almıştı.

Camdaki Kız, yükselen izleyici ilgisi ile son günlerin en popüler dizilerinin başında geliyor… Youtube izlenmeleri de buna göre artıyor.

Kardeşlerim dizisinden sonra şimdi de Camdaki Kız youtube'da aynı başarıyı sergiledi! 7

Camdaki Kız dizisinin youtube kanalında yayınlanan 3. bölüm 2. fragmanı da trendler listesine 5.sıradan giriş yaptı. Kısa sürede 1.4 milyondan fazla izlenme elde edildi. Diğer platformlardaki izlenmeler de katılır ise bunun çok daha yüksek olduğu görülecektir.

Camdaki Kız dizisine izleyici ilgisinin artması, youtube ortamında trend videolar arasına girmesini de sağlıyor. Kanalın şu anda 238 bin abonesi var. 10 Mart 2021 tarihinde kurulan Camdaki Kız youtube kanalının 50 milyon izlenmenin de üzerine çıktığını hemen hatırlatalım.

İşte Burcu Biricik’in başrolünde yer aldığı Camdaki Kız dizisinin 3.bölüm 2. fragmanı:

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli romanından uyarlanan, gerçek bir aşk hikayesinin konu alındığı Camdaki Kız, başarılı oyuncu kadrosuyla da göz dolduruyor. Nalan karakterini Burcu Biricik’in canlandırdığı Camdaki Kız’da; Devrim Yakut, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu, Hamza Yazıcı, Hande Ataizi, Merve Polat, Nihal Menzil, Nur Sürer, Selma Ergeç, Şerif Erol, Tamer Levent, Tuğrul Tülek yer alıyor. Senaryosunu Seda Altaylı Turgutlu’nun kaleme aldığı, yönetmenliğini ise Nadim Güç’ün üstlendiği Camdaki Kız Perşembe 20.00’de Kanal D’de!