Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizisi 4 sezonluk büyük bir başarı hikayesi olarak hatırlanacak!

Kardeşlerim dizisi 4 sezonluk büyük bir başarı hikayesi olarak hatırlanacak!

tarafından ker_def

atv ekranında Cumartesi akşamları yayınlanan ve toplam 132 bölüm süren Kardeşlerim dizi projesi, final yaparak izleyicilerine veda etti.

8 Haziran Cumartesi akşamı yayınlanan final bölümü ile birlikte bir dönem daha kapanmış oldu. Türk dizi tarihinde izleyicilerin aklına yazılan, unutulmaz dizilerden birisi olarak Kardeşlerim de yerini aldı.

4 sezon önce başladığı günden final yaptığı güne kadar milyonlarca izleyiciyi kendisine çeken Kardeşlerim dizisi sadece Türkiye’de değil, dünyanın birçok ülkesinde de geniş bir izleyici kitlesini etkilemeyi başardı.

Genç oyuncuların öne çıkmasını sağlayan, yepyeni isimlerin kendilerini göstermesine vesile olan Kardeşlerim dizi projesinin final yapması birçok izleyiciyi de üzdü.

Dizinin beşinci sezonda da devam etmesini isteyenler olsa da artık hikayenin ve ekibinin bu enerjisinin olmadığı gerçeğini de görmek gerekiyor.

Kardeşlerim dizisinde 4 yıllık süreçte izleyiciler çok farklı duygular yaşadı ve projeyi çok sevdi. Bunun etkisiyle 4 sezonluk büyük bir başarı hikayesi olarak anılacak olan Kardeşlerim dizisi, birçok genç oyuncunun da kariyerlerinde gururla bahsedecekleri bir proje olarak yer alacaktır.