Ana sayfa Sosyal Medya Kardeşlerim gümbür gümbür geldi ve Gönül Dağı’nın huzurunu kaçırdı!

Kardeşlerim gümbür gümbür geldi ve Gönül Dağı’nın huzurunu kaçırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv yine yaptığı yapacağını ve Kardeşlerim dizisi ile aradığını buldu… 4 gencin anne v babasız hayata tutunma mücadelesini ekrana getiren Kardeşlerim ilk 8 bölümü ile o kadar başarılı bir çizgi tutturdu ki, her hafta hayran kitlesini artırıyor. Milyonları ekrana taşıyan Kardeşlerim, 3 Nisan Cumartesi akşamı da 7. bölümü ile yine şovunu yaptı…

Güçlü bir hikayesi bulunan, iyi bir oyuncu kadrosunun yer aldığı dizinin gözyaşı döktüren sahneleri, reytinglerin de artışında önemli bir etken oldu… Tam da atv izleyicisine uyan bir dizi olan Kardeşlerim, tüm kategorilerde dün akşam ikinci sırada yerini aldı. TRT1 ekranında Gönül Dağı dizisi yine birincilikler elde etti ama bu durum yakında bozulabilir.

Gönül Dağı dizisinin Cumartesi zirvesinden inmeyeceğini düşünenler çok yanıldı. Kardeşlerim totalde iki haneli oranlara çıktı. Dün akşam kıl payı farkla Gönül Dağı birincilik aldı ama yükseliş yaşayan dizi Kardeşlerim ve rakibini geçmemesi için hiçbir olumsuzluk yok.

AB ve ABC1 gruplarında da güçlenmeye devam eden atv dizisi, şimdilik bu kategorilerde TRT1 dizisinin rakibi değil ama ensesinde olduğu da net…

Kardeşlerim dizisinin bu muhteşem yükselişi ile birlikte Sen Çal Kapımı ve Kuzey Yıldızı dizilerinin de güç kaybettiğini gözlemliyoruz.

10 Nisan Cumartesi akşamı Kardeşlerim dizisinin 8. yeni bölümü yayınlanacak. Yeni bölüm yine heyecan dolu anlara sahne olacak. Gözyaşlarının eksik olmayacağı bu bölümde iki kardeşin ambulansa alınması ve sağlık sorunu yaşamaları, yürekleri yine parçalayacak. Dizinin yeni bölüm fragmanını aşağıdaki videoda bulabilirsiniz.

Tek dertleri hayat mücadelesi olan dört kardeşin iç burkan, sevgi dolu hikâyesi…

Başrollerini Celil Nalçakan, Halit Özgür Sarı, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Ahu Yağtu ve Simge Selçuk’un paylaştığı Kardeşlerim, herkese ve her şeye rağmen kopmayan, düştükçe birbirine tutunup yeniden ayağa kalkan gençlerin umut dolu öyküsünü ekrana getiriyor.