Ana sayfa Sosyal Medya Öğretmen, Çocukluk, Bay Yanlış, Baraj dizilerini harcayan Fox TV, Sen Çal Kapımı hezimetini görmezden geliyor!

Öğretmen, Çocukluk, Bay Yanlış, Baraj dizilerini harcayan Fox TV, Sen Çal Kapımı hezimetini görmezden geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz Özel- Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisinin başrolünde yer aldığı Sen Çal Kapımı dizisi, 3 Nisan Cumartesi akşamı 38. bölümü ile ekrandaki yerini aldı. Fox TV adına aslında kabul edilmesi mümkün olmayan reytinglerle yoluna devam etmeye çalışan diziye verilen kredi şaşırtıyor… Fox TV; ne Öğretmen ne, Çocukluk, ne de Bay Yanlış dizilerine bu krediyi tanımadı. Kanalın performansı düşen dizilere acımama halinin Sen Çal Kapımı için geçerli olmadığı ortaya çıktı.

Fox TV’nin Savaşçı gibi başarılı bir yapımı hem de 5. sezonda çok daha iddialı bir kadro ile çekiliyor olmasına rağmen beklenmesi de dikkat çekiciydi… Sen Çal Kapımı dizisinin bu kadar düşük performans sergilemesine rağmen, yaz aylarında da devam edeceğine yönelik karar alındığı bilgisi de gelmişti… Fox TV adına Sen Çal Kapımı konusunda farklı bir tavır takındığı anlaşılıyor. Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisinin dün akşam ekranda pek de varlık gösteremediği gerçeği ise reytinglerde görülüyor.

Sadece AB grubunda 9. sırada yer alabilen dizi, totalde 17. olurken, ABC1 grubunda ise 11. sırada kendisine yer verdi. Show TV’nin Ramo ve Arıza gibi iki önemli dizisi için final kararı aldığı da biliniyor. Hem Ramo hem de Arıza’nın reytingleri Sen Çal Kapımı’nın çok üzerinde bulunuyor.

Hatta Fox TV’nin Baraj dizisi için 39.bölüm için final kararı alması da şaşırtıyor. Zira Baraj’in reytingleri Sen Çal Kapımı’nın iki katı kadar ama ekranda duramıyor.. Sen Çal Kapımı ise kanalı nasıl büyülemiş ise, çok düşük reytingler almasına rağmen yoluna devam edebiliyor.

Aslında dizinin hayranları için bu önemli bir gelişme. Zira diziye tutuklu kalan ve izlemek isteyen büyük bir izleyici kitlesi var. Diğer yapımlar sona erip yaz ayında dizi sayısı azaldığında Sen Çal Kapımı yine iyi oranlar da elde edebilecektir.

Ancak dizilerini bir bir final yaptırmakta çekinmeyen Fox TV’nin nasıl oluyor da Sen Çal Kapımı dizisine bu kadar tölerans gösterdiği de merakları süslüyor…

Fox TV’nin sert dizi kararlarının işlemediği tek yapımı Sen Çal Kapımı… Reytinglerde sürünmeye başlanan dizi, baş tacı edilirken, geri planda ise Savaşçı gibi 4 sezonu büyük başarılarla geçen bir dizi bekletiliyor…