Ana sayfa Kadın Haberleri Kaybolan Çiçekler 5 Haziran Canlı Yayınında Neler Yaşandı?

Kaybolan Çiçekler 5 Haziran Canlı Yayınında Neler Yaşandı?

tarafından ker_def

İnci Ertuğrul’un sunduğu ve Fox TV’de yayınlanan Kaybolan Çiçekler programında Hatice Taşkın isimli genç kızın ortadan kaybolması ve katil zanlısının cinayeti itiraf etmesiyle ekran başındakileri üzen anlar yaşanmıştı.

5 Haziran’da yapılan canlı yayında olayın haftasonu ortaya çıkan ayrıntıları ekrana getirildi. Hatice’nin katil zanlısı Soner A. yakalanmış ve genç kızı öldürdüğünü itiraf ederek cesedin yerini göstermişti. Peki, Kaybolan Çiçekler 5 Haziran Canlı Yayında neler yaşandı? Hatice Taşkın neden ve nasıl öldürüldü?

Kaybolan Çiçekler 5 Haziran Canlı Yayında hüzün hakim olacak. Çünkü yaklaşık 3 aydan bu yana kayıp olarak aranan Hatice Taşkın’ın cansız bedeni bulundu. Öldürülen 16 yaşındaki Hatice’nin katil zanlısı Soner A. cinayete dair bütün detayları anlattı. Peki, Hatice Taşkın annesi ve Soner arasındaki ilişkiyi öğrendiği için mi öldürüldü? Kaybolan Çiçekler 5 Haziran Canlı Yayın neler yaşandı?

YASAK AŞK CİNAYETİ
Soner Aktaş, savcılıkta verdiği ifadede cinayetin nedenini anlattı. Soner Aktaş cinayet nedenini de açıkladı. Hatice’nin annesi Fadime Taşkın ile ilişkisi olduğunu söyleyen Soner, genç kızı bu ilişkiyi öğrendiği için annesinin rızası ile Hatice’yi öldürdüğünü söyledi.

GEZDİRME BAĞANESİ İLE GÖTÜRÜP BOĞARAK ÖLDÜRMÜŞ
Soner Aktaş ifadesinde olay günü 16 yaşındaki Hatice’yi gezdirme bahanesi ile çağırdığını ve kiraladığı araçla Senirkent bölgesinde dağlık bir alana götürerek genç kızı boğarak öldürdüğünü söyledi.

BÜTÜN MALVARLIĞINI SATMIŞ
Soner Aktaş, işlediği cinayetin ardından Afyonkarahisar’ın Şuhut İlçesine bağlı Oynağanlı Köyü’ndeki bütün malını mülkünü satmış. Yurt dışına kaçmak isteyen Soner Aktaş, gittiği ülkeden tek yönlü bilet aldığı için sınır dışı edilmiş.

KAYBOLAN ÇİÇEKLER 5 HAZİRAN NELER OLDU?
Kaybolan Çiçekler 5 Haziran canlı yayında yaşanan yeni gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz. Kaybolan Çiçekler 5 Haziran yeni bölümde Hatice Taşkın cinayetinin detayları verildi. Hatice’nin babası ve kuzeni Melek cesedin çıkarılması sırasında sinir krizi geçirdi. Soner Aktaş’ın cinayeti soğukkanlılıkla itiraf ettiği ve gömdüğü yeri gösterdiği öğrenildi.