Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kaybolan Çiçekler 7 Haziran 2017 canlı yayınında neler oldu?

Kaybolan Çiçekler 7 Haziran 2017 canlı yayınında neler oldu?

tarafından ker_def

Kaybolan Çiçekler 7 Haziran Canlı Yayınında Büşra’yı kim kaçırdı?

İnci Ertuğrul’un sunumuyla ekrana gelen Kaybolan Çiçekler programının 7 Haziran Canlı yayınında yine önemli gelişmeler yaşandı.

Hatice Taşkın cinayetinin detayları bu programda da gündemin ilk sırasındaydı. Hatice’nin öldürülmesinde başka kimlerin parmağı vardı? Bu şüphe uzun süre tartışıldı. Hatice Taşkın’ı öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Soner Aktaş’ın mezarı tek başına kazamayacağı ve ona birinin yardım etmiş olabileceği iddiaları ortaya atıldı. Hatice’nin babasının ortaya attığı bu iddia dikkat çekti. İşi olmayan katil zanlısı Soner Aktaş’ın nasıl para bulup da araba kiraladığı ve yurt dışına kaçmak için parayı nasıl temin ettiği de sorgulandı. Hatice’nin babası Ali Taşkın, iddialarıyla izleyenlerin kafasında şüphe işaretleri oluşturdu. İnci Ertuğrul’un cinayeti ortaya çıkarmadaki GPS kayıtlarının önemini anlattığı programda, bu kayıtları hesap etmeyen katil zanlısı Soner Aktaş, yakayı böylelikle ele vermişti.

14 yaşında kaçırılan Büşra konusu da programda önemli bir yer edindi. Şu anda 15 yaşında olan Büşra’nın bulunması için ekip büyük bir çalışma başlattı.

14 yaşındayken Büşra’yı kim, neden kaçırmıştı? İnci Ertuğrul ve ekibi şimdi de bu dosyanın peşine düştü. Bakalım Büşra bulunabilecek mi?

Programdaki bir diğer konu ise 6 aylıkk bebeğin Fatih’te bulunmasıydı. Bir ağacın altına bırakılan 6 aylık bebek çerrvedekilerin yardımıyla hayata tutundu. Şimdi bebeği sokağa bırakan vicdansızlar aranıyor.