Ana sayfa Dizi Arşivi Kayıt Dışı Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

Kayıt Dışı Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Özel Analiz – Kayıt Dışı, Red Arrow Entertainment bünyesindeki Karga Seven Pictures imzalı, yönetmenliğini Cevdet Mercan’ın yaptığı, senaryosu Şahin Altuğ ve Caner Güler tarafından kaleme alınan, aksiyon, derin devlet, mafya ve politik türde Türk yapımı televizyon dizisidir.

Erkan Petekkaya, Songül Öden, Dolunay Soysert, Müge Boz, Uğur Polat, Burak Yamantürk gibi iddialı isimlerin buluştuğu dizi beklenilen reytingleri alamadı. Petekkaya’nın ayağının kırılması nedeniyle bir süre ara da verilmek zorunda kalan dizi sadece 8 bölüm ekranda kalabildi.

KÜNYE:
Kanal: Fox TV
Yapımcı: Karga Seven Pictures
Türü: Dram- Aksiyon- Mafya- Politik
Yayın Tarihi: 18 Eylül -27 Kasım 2017
Mekan: İstanbul- Gaziantep
Süresi: 120 – 130 dakika
Müzik: Ender Gündüzlü- Metin Arıgül
Başrol: Erkan Petekkaya, Songül Öden, Dolunay Soysert, Müge Boz, Uğur Polat, Burak Yamantürk.
Oyuncular: İpek Filiz Yazıcı, İsmail Hacıoğlu, Kübra Kip, Nur Sürer, Kadim Yaşar, Tugay Mercan, Ali Düşenkalkar, Bahar Şahin, Serdar Orçin, Rutkay Aziz.

SOSYAL MEDYA HESAPLARI

Yayınlandığı dönemde dizinin sosyal medya hesapları aktif olarak kullanıldı. Tüm hesaplardan fragmanlar, diziden fotoğraflar ve çeşitli bilgiler paylaşıldı. Youtube kanalında hem kısa kısa sahneleri hem de tüm bölümleri ve fragmanları bulabilirsiniz.

Twitter: https://twitter.com/kayitdisifox
Instagram: https://www.instagram.com/kayitdisifox/
Facebook: https://tr-tr.facebook.com/kayitdisifoxta/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCVheDfFjGJtBdF90tuHb3RQ
Resmi internet sayfası: https://www.fox.com.tr/Kayitdisi/izle

TÜM HABERLER:

Kayıt Dışı dizisiyle ilgili tüm haberleri aşağıdaki linki tıklayarak en yeniden en eski habere doğru inceleyebilirsiniz.

Tüm haberleri okumak için tıklayın…

GENEL İZLENİM:

Bir istihbarat ajanının yaşamına odaklanan dizi yayınlandığı dönemde yüksek bütçeli bir yapım olarak, aksiyon sahneleri ve güçlü oyuncu kadrosu ile dikkat çekti. Dizinin ekran macerası beklenenin aksine uzun soluklu olmadı. Kayıt Dışı dizisi 8. bölümü ile yayından kaldırıldı.

HİKAYESİ:

İstanbul…

20 milyonluk bu şehirde suç da bitmez günah da.

Birileri günah işler, birileri de o günahları örter.

Başkalarının yalanlarını örtmekten kendi gerçeğini unutan Ali Kemal, aşık olunca kendi gerçeğiyle yüzleşecek.

Ali Kemal (Erkan Petekkaya) görüntüde bir sigorta şirketi yöneten, kızı Tuğba (İpek Filiz Yazıcı) ve karısı Esra (Dolunay Soysert) ile yaşayan sıradan bir adam gibidir. Oysa ülkenin ve bölgenin politikasından ekonomisine kadar her türlü spekülasyonu yapabilen büyük bir organizasyonun başındaki iş adamı Ekrem’in (Uğur Polat) peşinde bir devlet ajanıdır. Ekrem’in organizasyonunda, Ekrem’in sağ kolu olan Sabri’nin (Ali Düşenkalkar) yürüttüğü, zengin ve ünlülerin pisliklerini temizleyip daha sonra elde ettikleri bilgiyi gerektiğinde onlara karşı şantaj amacıyla kullanan bir ekibin başı haline gelmiştir. Bu ekipte “hacker”lık yapan İdil (Müge Boz), ekibin güç işlerini yapan Çavuş (Kadim Yaşar) ve ekibe yeni katılan zeki ve yakışıklı Arda (Burak Yamantürk) ona yardım etmektedir. Fakat Ali Kemal görevinin son adımı olan Ekrem ile direk ilişkiye geçememiştir.

Ali Kemal’i çocuk esirgeme kurumunda keşfeden ve hala amiri olan istihbarat müdürü Melek (Nur Sürer) ile birlikte bu gizli görevi yürütmektedir. Ali Kemal, kardeşleri Nejat (İsmail Hacıoğlu) ve Sevda (Kübra Kip) ile birlikte çocuk esirgeme kurumunda büyümüştür. Ali Kemal hala kardeşlerine kol kanat germektedir. Ne ailesi ne de ekibindeki kimse onun bir devlet ajanı olduğunu bilmemektedir. Ailesi, görevi ve ona verilen pis işleri yapması yetmiyormuş gibi, Esra’nın kız kardeşi Ece (Dilşad Şimşek) ve komiser eşi Suat’ın (Serdar Orçin ) İstanbul’a tayin olması ve mahallelerine yerleşmeleri ile sorunlarına bir yenisi daha eklenir. Bütün bu mücadele içinde Ali Kemal babasını öldüren adamı bulmaya çalışmaktadır. Ali Kemal yalan hayatların içinde doğruların peşinde koşar. Ekrem son derece güçlü, akıllı ve ülkenin her yerine eli uzanan bir adam olduğu için bir türlü ele geçirilememektedir. Melek, artık Ekrem’e yaklaşmanın yolunun kız kardeşi Zeynep’ten (Songül Öden) geçtiğini anlamış ve Ali Kemal’e, Zeynep’i kendine aşık edip operasyonu hızlandırması emrini vermiştir.

KARAKTERLER:

Oyuncu (Karakter)

Erkan Petekkeya (Ali Kemal Ateş)

Songül Öden (Zeynep Tanöz)

Dolunay Soysert (Esra Ateş)

Uğur Polat (Ekrem Tanöz)

Burak Yamantürk (Arda)

Müge Boz (İdil)

İpek Filiz Yazıcı (Tuğba Ateş)

İsmail Hacıoğlu (Nejat Ateş)

Kübra Kip (Sevda Ateş)

Nur Sürer (Melek Hanım)

Kadim Yaşar (Çavuş)

Tugay Mercan(Adnan)

Ali Düşenkalkar (Terzi / Sabri)

Serdar Orçin (Suat)

Bahar Şahin

Rurkay Aziz

MEKANLAR:

Kayıtdışı dizisinin çekimlerine Gaziantep’te başlandı. Dizi seti, Gaziantep’in Tuğluhan köyüne kuruldu. Kısa bir süre sonra ise dizinin çekimleri İstanbul’a alındı. Dizide çekim mekanı olarak kullanılan şato görünümündeki ev ise,  sosyetik çift Murat-Arzu Atabarut çiftine ait. İstanbul Polonezköy-Mahmut Şevket Paşa Köyü’ndeki ev, yapım şirketi tarafından 1 yıllığına 20 milyon Türk Lirasına kiralandı.

JENERİK:

Kayıt Dışı dizisinin müzikleri, Ender Gündüzlü ile Metin Arıgül’ e ait.

 Kayıt Dışı Jenerik Müziği

FRAGMANLAR:

Kayıt Dışı dizisinden ilk fragman Fox TV’nin ve  dizinin sosyal medya hesapları üzerinden 2017 yılının Ağustos ayında yayınlandı. İlk görüntüler izleyicide merak uyandırdı.

İlk Tanıtım:

Kayıt Dışı dizisinin yayınlanmış tüm fragmanlarını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

TÜM BÖLÜMLER:

Kayıt Dışı dizisi ekran yolculuğuna 18 Eylül 2017 tarihinde Fox TV’ de başladı. 30 Ekim 2017 ‘de yayınlanan 7. bölümle birlikte dizinin yayınına, Erkan Petekkaya’nın geçirdiği talihsiz kaza sonucu ayağını kırmasının ardından bir ay ara verildi. Dizi,  27 Kasım 2017 tarihinde yayınlanan 8. bölümü ile le final yaptı.

Kayıt Dışı dizisinin tüm bölümlerini Youtube resmi sayfasında bulabilirsiniz. Tüm Bölümleri aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.


KAMERA ARKASI:

Aksiyon sahneleri ile dikkat çeken Kayıt Dışı dizisinin kamera arkasındaki görüntüleri de zaman zaman youtube kanalında yayınlandı. Aşağıda bu görüntüleri bulabilirsiniz;

Kayıt Dışı 4. Bölüm Kamera Arkası Görüntüleri

UNUTULMAZ SAHNELER

Kayıt Dışı dizisinin unutulmaz sahnelerinden bazılarını aşağıda izleyebilirsiniz.

Tüm Sahneler:

Ne Yaparsanız Yapın Hiç Bir İntikam Acılarınızı Dindirmez

Ekrem, Melek Anne Hakkında ki Gerçeği Öğrendi!

Defalarca Yaşa da Canından Can Koparılmasına Alışamıyor İnsan

Hayati’nin Planı Tuğba’nın Doğum Günü Partisini Cehenneme Çevirdi!

Önce Vatan!

Zeynep, Ekrem’den Açıklama Bekliyor!

Ali Kemal, Cafer’in Peşinde