Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz, Masumlar Apartmanı ve Baş Belası oyuncularından son set pozları

Sadakatsiz, Masumlar Apartmanı ve Baş Belası oyuncularından son set pozları

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Sezonun en çok konuşulan iki dizisi Masumlar Apartmanı ve Sadakatsiz dizileri sezon finaline doğru gidiyor. Masumlar Apartmanı 8 Haziran’da sezon finali yapacak. Sadakatsiz ise 2 Haziran Çarşamba akşamı ekrana ara verecek. Bir başka dizi Baş Belası ise ekrana gelmeye hazırlanıyor…

Şimdi bu üç dizinin oyuncularının setten yaptıkları paylaşımlara bir göz atalım… İlk sırada Cansu Dere ve Sadakatsiz dizisi var.

Dizinin geçtiğimiz haftaki bölümünde, Asya ve Volkan, oğulları Ali için bir doğum günü organizasyonu yapmıştı. O sahneler, dizinin ilk bölümlerini izleyenlerin hatırlayacağı bir mekanda çekilmişti.

Açık havada kır yerindeki bir mekan. Havanın güzel olmasını fırsat bilen oyuncular, çekim aralarında bu yeşillikli mekandan bol bol pozlar paylaşmışlardı…

Cansu Dere, o gün çekilen pozlardan birisini daha paylaştı. Oyuncu, diziye yeni katılan usta oyuncu Bennu Yıldırımlar ile verdiği bir pozunu instagram sayfasından yayınladı.

Sadakatsiz, Masumlar Apartmanı ve Baş Belası oyuncularından son set pozları 12

Dizide yıldızının hiç barışmadığı Selçuk’u oynayan Tarık Emir Tekin ve Nil’e hayat veren Nazlı Bulum ile de sahne öncesi sohbet ederken görülüyor oyuncu…

Sadakatsiz, Masumlar Apartmanı ve Baş Belası oyuncularından son set pozları 13

Ezgi Mola ise Masumlar Apartmanı dizisinin yaratıcıları ile setten bir fotoğraflarını paylaştı. 8 yıl sonra yeniden dizilere dönen oyuncu, Safiye karakteri ile ekranda adeta döktürüyor.

Sezonun en başarılı yapımlarının başında gelen Masumlar Apartmanı, kadın ağırlıklı bir ekipten oluşmakta.

Ezgi Mola, yanına dizideki rol arkadaşları Farah Zeynep Abdullah ve Merve Dizdar’ı da alan oyuncu, dizinin iki yönetmeni Çağrı Vila Lostuvalı ve Çiğdem Bozali’nin yanı sıra, senaristler Deniz Madanoğlu ve Rana Mamatlıoğlu ile aşağıdaki pozu verdi.

Sadakatsiz, Masumlar Apartmanı ve Baş Belası oyuncularından son set pozları 14

Farah Zeynep Abdullah ise çekimler sırasında çektiği bir videoyu paylaştı. Oyuncu, setin hazırlanmasını beklerken çektiği videoda önce Birkan Sokullu’yu gösteriyor ve paylaşıma da “Masumlarda bomba sürprizler, şoklar” notunu düşmüş…

Sadakatsiz, Masumlar Apartmanı ve Baş Belası oyuncularından son set pozları 15

Oyuncu videoyu daha sonra arka masada oturan anneannesine çeviriyor ve sesleniyor. Anlaşılan o ki Farah Zeynep Abdullah ve Birkan Sokullu’nun dizinin bir cafe sahnesi çekiliyor. Tam arkalarındaki masada oturacak olan kişi de Farah Zeynep Abdullah’ın anneannesi.

Sadakatsiz, Masumlar Apartmanı ve Baş Belası oyuncularından son set pozları 16

Son olarak İrem Helvacıoğlu’nun Baş Belası setinden yaptığı paylaşım da aşağıda. Oyuncu, Sen Anlat Karadeniz’deki Nefes karakteri ile kariyerinde büyük bir çıkış yakalamıştı.

Daha sonra Star TV’de yayınlanan Seni Çok Bekledim ile ekranlara geldi. Ancak Özcan Deniz ile oynadığı Star TV’nin dizisi ne yazık ki 13 bölümde final yaptı.

İrem Helvacıoğlu ise fazla ara vermeden yeniden Baş Belası isimli polisiye komedi dizisiyle ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Bu kez cinayet büroya yardımcı olan bir terapiste hayat veriyor. Partneri ise Seçkin Özdemir.

Dizide rol alan Dilara Aksüyek ile İrem Helvacıoğlu’nun set pozları ise aşağıda…

Sadakatsiz, Masumlar Apartmanı ve Baş Belası oyuncularından son set pozları 17