Ana sayfa Dizi Haberleri Kazara Aşk dizisinde sıralama iyi, reytingler kötü! Seksenler düşüş trendinde

Kazara Aşk dizisinde sıralama iyi, reytingler kötü! Seksenler düşüş trendinde

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Perşembe akşamları yayınlanmakta olan Kazara Aşk ile Seksenler dizileri dün akşam yeni bölümleri ile ekranda yer aldılar. Her iki dizinin reyting sonuçları da durumun pek iyi olmadığını gösteriyor.

Yaz ekranında izleyicilerin bir hayli azalması, reytinglerin düşmesinde en önemli faktör. Ancak bazı diziler bu durumu aşabiliyor. Mesela Aşk Mantık İntikam ve Kalp Atışı, azalan izleyiciye rağmen iyi reytingler getirmeyi sürdürüyor.

Ancak birçok dizi ise reyting sorunları ile boğuşmayı sürdürüyor. Cam Tavanlar ile Kahraman Babam dizilerinin Show TV tarafından yayından kaldırılması da reyting sorunu nedeniyle yaşandı… Perşembe akşamı iki diziyi görüyoruz. Star TV ekranında Kazara Aşk ve TRT1’de Seksenler…

Ümit Kantarcılar ve Zulal Sude Güler’in başrollerinde yer aldığı Kazara Aşk dizisinin dün akşam 6.bölümü yayınlandı. Tüm kişilerde ve ABC1’de üçüncü sırada yer alan dizi, AB’de 14. olabildi. Sıralama bakımından Star TV dizisi çok iyi görünebilir ancak reyting oranları gerçekten bir hayli düşük. Kazara Aşk 7. yeni bölümü 12 Ağustos perşembe akşamı yayınlanacak ve aşağıdaki fragmandan yeni görüntüleri izleyebilirsiniz.

Seksenler Yaz dizisi ise yine 6. bölümü ile dün akşam ekrandaydı. Tüm kişiler kategorisinde 9. sırada yer alan dizi, AB’de günü 12. bitirdi ve ABC1’de ise 13. oldu.

Seksenler dizisi de haftalık format ile ekrana geldiğinde birçok izleyicinin dikkatini çekmiş ve iyi reytingler gelmişti. Ancak son haftalarda düşüş trendi içinde olduğunu belirtmek yanlış olmayacaktır. Seksenler Yaz dizisinin 12 Ağustos perşembe günü yayınlanacak olan 7. yeni bölüm fragmanını aşağıda bulabilirsiniz: