Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir zora düşse işte arayacağı ilk kişi!

Demet Özdemir zora düşse işte arayacağı ilk kişi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aşk Taktikleri isimli sinema filminin setinde yer alan Demet Özdemir, çekimlerin tamamlanması ile birlikte dinlenmeye çekilecek. Hayranları ise ünlü oyuncunun kendisine gelen tekliflere ne yanıt vereceğini merak ediyor. Demet hakkında merak edilen bazı konular da var. Ünlü oyuncuya ilham veren şeyler sessizlik ve müzik… Demet kendini dinlemeyi ve yoğunluktan sıyrılıp sessizlik içinde kalmayı çok seviyor.

Demet’in sevgilisinden gelecek sürprizleri heyecanla bekleyen bir kişiliği var. O yüzden de Sevgililer Günü’nde önceden planlanmamış ve o an karar verilen bir seyahatten çok hoşlanır.

Demet Özdemir’in en yakınında olan kişi ablası Derya Özdemir’dir… Şayet ünlü oyuncunun başına bir şey gelse ilk arayacağı kişi kesinlikle ablası olur.

Demet Özdemir zora düşse işte arayacağı ilk kişi! 7

Demet, cilt bakımına çok özen gösteriyor. Zaten inandığı bir marka ile de anlaşması var. Sıklıkla instagram hesabından bu markanın paylaşımlarını yapan Demet Özdemir, spor konusunda ise kendisine az zaman ayırabiliyor. Yürüyüş yapmayı çok seven oyuncu, uyumadan önce mutlaka makyajını çıkarıyor.

Demet Özdemir evdeyken de saç ve cilt bakım ürünlerini kullanarak bakımına özen gösteriyor.