Ana sayfa Dizi Haberleri Burak Tozkoparan’a bravo, hayranlarını çıldırtacak dizi gelişmesi!

Burak Tozkoparan’a bravo, hayranlarını çıldırtacak dizi gelişmesi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç oyuncu Burak Tozkoparan, yer aldığı projelerdeki performansları ile adını geniş kitlelere duyurmayı ve popüler olmayı başardı. 2014 yılında Paramparça dizisinin Ozan’ı olarak dikkat çeken oyuncu, Kırgın Çiçekler’de ise Ali Göktürk karakterine hayat vermişti.

Sonrasında Tek Yürek isimli TRT1 dizisinde yer alan Burak Tozkoparan, son 1 yıllık döneme ise tam 3 dizi sıkıştırdı. Oyuncu, Gençliğim Eyvah isimli atv dizisinde sezonun başlarında yer almıştı. Sonrasında ise Menajerimi Ara dizisinde Emir karakterini 12 bölüm sürdüren Tozkoparan, şimdi de yeni dizi görüşmesi ile gündem oldu.

Hayranlarının heyecanla yeni sezonda ne yapacağını beklediği oyuncudan kulis bilgilerini gazeteci Birsen Altuntaş duyurdu. Ebru Şahin’in başrolünde yer aldığı, atv ekranında yayınlanacak olan Destan isimli dizinin kadrosu genişliyor.

Burak Tozkoparan da Destan dizisinin kadrosu için düşünülen ve görüşme yapılan isimler arasında yer alıyor. Henüz anlaşma yapıldığına dair bilgi yok ama oyuncunun yeni sezonda Destan dizisinde yer alma durumu yaşanabilir.

Özellikle Gençliğim Eyvah ve Menajerimi Ara dizilerindeki performansları ile hayranlarını mest eden genç oyuncu, popülerliğini de hızla artırmayı bildi. Akkız karakterinde Ebru Şahin’in partnerinin kim olacağı merakla bekleniyor. Kerem Arslanoğlu ile görüşme yapıldığı ortaya çıkmıştı. Şimdi de Burak Tozkoparan’ın Batuga rolü için ismi geçiyor. Yani Ebru Şahin – Burak Tozkoparan dizi çifti de olabilir. Henüz net değil.

Bakalım Burak Tozkoparan da Destan dizisinin kadrosunda yer alan isimlerden birisi olacak mı? Detaylar yakında ortaya çıkacaktır.