Ana sayfa Dizi Fragmanları Kefaret dizisinde hikaye Arap saçına döndü!

Kefaret dizisinde hikaye Arap saçına döndü!

tarafından ker_def

Kefaret dizisi 30. yeni bölümü ile birlikte Pazar akşamı yeniden Fox TV ekranında olacak. Kendine has bir izleyici grubu bulunan ve hikayesiyle de çok dikkat çeken dizinin şimdiye kadar yayınlanan 29 bölümü izlenmeye değer sahnelerle doluydu.

Zülfü Livaneli’nin kitabından uyarlanan ve Mahinur Ergun’un senaryosunu yazdığı dizide Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur başrollerde bulunuyor. Dizinin çarpıcı hikayesinin adeta Arap saçına döndüğü bir bölüm geliyor. Genç bir kadın ile Sinan’ı gören Zeynep fazlasıyla sinirli. Aralarında yeniden bir ayrılık olma ihtimali yüksek.

Ayrıca dizide Ahmet karakteri de çocukları ile durumu düzeltiyor. Meltem ve Zeynep’in aynı kaderleri paylaştığı gerçeği de çarpıcı olacak. Kefaret 30. yeni bölümde önemli gelişmeler var.

Münevver’in baskılarından bunalan Zeynep bir pansiyona yerleşir. Sinan da Zeynep ile arasını düzeltmek için aynı pansiyonda oda tutar. Arzu, hamileliğin sonlarına doğru rahatsızlanınca yardımına yine Ahmet yetişir. Ayşe Hanım’a demans teşhisi konurken, Meltem de sorunlarından uzaklaşmak için kendini işine verir.

İşte Kefaret dizisinin 13 Haziran Pazar günü ekrana gelecek olan 30. bölüm fragmanı: