Ana sayfa Sosyal Medya Büyük bir soru işaretiyle biten Camdaki Kız sosyal medyayı hoplattı!

Büyük bir soru işaretiyle biten Camdaki Kız sosyal medyayı hoplattı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – D’nin bu sezon en iddialı yapımlarından biri olan Camdaki Kız dün akşam sezona veda etti. Dizi, sezon finali bölümüyle sosyal medya paylaşımlarında geceye damgasını vuran yapım oldu.

Dizilerin sosyal medyadaki paylaşımlarını ölçerek düzenli olarak yayınlayan Adba TV’nin 10 Haziran Perşembe günü diziler arasındaki paylaşım sonucu açıklandı. Adba TV’nin hazırladığı rapora göre perşembe gününün galibi Kanal D dizisi Camdaki Kız oldu.

Dün akşam yayınlanan 9. bölümüyle sezon finalini yapan dizinin sezona vedası muhteşem oldu. Heyecan dozajının yüksek olduğu dizi büyük bir soru işaretiyle bitti. Yani sezon finali tam da Camdaki Kız’a yakışır şekilde oldu.

Büyük bir soru işaretiyle biten Camdaki Kız sosyal medyayı hoplattı! 3

Bunca heyecanlı sahne diziyle ilgili sosyal medyada çok fazla paylaşım yapılmasına da neden oldu. Burcu Biricik’in oyunculuğunun zirvesine ulaştığı Camdaki Kız, hakkında yapılan 16.453 paylaşımla günün birincisi oldu.

Reytinglerde Camdaki Kız’ı bir hayli zorlayan Bir Zamanlar Çukurova ise sosyal medyada bir hayli geride kaldı. Reytinglerden oldukça iyi sonuç almasına rağmen ATV dizisi hakkında sosyal medyada yapılan paylaşım sayısı sadece 1.681’de kaldı.

Kötü giden reytingleri sebebiyle önümüzdeki hafta final yapmaya hazırlanan Star TV dizisi de sosyal medyada da son derece düşük bir sonuç aldı. Ancak reytingi çok yüksek Bir Zamanlar Çukurova’yla arasındaki farkın çok az olması dikkatlerden kaçmadı. Akrep hakkında yapılan paylaşım sayısı sadece 60 paylaşım farkla 1.621 oldu.