Ana sayfa Dizi Fragmanları Kefaret dizisine ne oldu? Kefaret’te büyük değişiklik!

Kefaret dizisine ne oldu? Kefaret’te büyük değişiklik!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kefaret dizisi gün değiştirdi ama birçok izleyicinin bu durumdan haberi olmayabilir. Fox TV ekranında Pazar akşamları yayınlanan Kefaret’in şu ana kadar 31 bölümü ekrana geldi.

Kefaret dizisi son haftalarda düşen reytingleri ile dikkat çekiyordu. Dizinin 32. bölümünü merakla bekleyen hayranlar Pazar akşamı ekranda bulamayacak. Çünkü hafta sonu reytinglerin fazla düşmesi nedeniyle, Kefaret dizisi hafta içine kaydırıldı.

Fox TV aldığı yeni karar ile diziyi Perşembe akşamları yayınlayacağını duyurdu. Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur’un başrollerinde yer aldığı dizinin akıbeti uzun süredir merak ediliyordu.

Finali mi yapacak, ikinci sezonda devam mı edecek tartışmaları sürerken, Fox TV’nin gün değişikliği kararı şaşırttı. Zira bu durum dizinin sezon finali yapmayacağını anlatıyordu. Ancak final de olmayacak demekti.

Yani Kefaret dizisi perşembe akşamları yaz ekranında da yoluna devam ediyor. En azından devam etmesini isteyen izleyicilerin istekleri kabul oldu. 1 Temmuz Perşembe gününden itibaren dizinin yeni bölümlerini izleyebileceksiniz. İşte dizinin 32. bölüm fragmanı: