Ana sayfa Dizi Haberleri Sefirin Kızı dizisinin Yahya’sı Doğukan Polat ballı projede!

Sefirin Kızı dizisinin Yahya’sı Doğukan Polat ballı projede!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Netflix imzalı yeni bir sinema filmi Aşk Taktikleri… Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız ikilisini buluşturacak olan film daha şimdiden heyecan yarattı. Ekip gelecek hafta bir araya gelerek çekimlere başlayacak.

Daha çekimler bile başlamadan hem basında hem de sosyal medyada filme yönelik yoğun bir ilgi var… Proje ile ilgili birçok haber yapılıyor. Sosyal medyada hayranlar binlerce paylaşım yaparak Aşk Taktikleri filmini öne çıkartıyor. Yurt dışından takip eden milyonlarca Demet Özdemir hayranı da filmi çok merak ettiklerini paylaşımları ile gösteriyor.

30 Haziran’da çekimlere başlayacak olan ekip içinde yer alan oyuncular da bu ilgi sağanağında önemli bir fırsat elde etmiş durumda. Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız dışında projenin kadrosunda yer alan oyuncular belli olmaya başladı.

Bu isimlerden birisi de Sefirin Kızı dizisinde Yahya karakteri ile dikkatleri çeken Doğukan Polat oldu… 2009 yılından bu yana setlerde yer alan Doğukan Polat, Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Abbas ve Söz dizisinde de Mansur olarak ilgi görmüştü.

Sefirin Kızı dizisinin Yahya'sı Doğukan Polat ballı projede! 7

Son olarak Sefirin Kızı dizisinde Yahya karakteri ile büyük çıkış yapan Doğukan Polat, Aşk Taktikleri filmiyle de göz önünde olacak. Emir karakterini canlandıracak olan genç oyuncunun performansı da merakla bekleniyor.

Pelin Karamehmetoğlu’nun senaryosunu yazdığı filmin yönetmenliğini Emre Kabakuşak yapıyor. Filmin kadrosunda; Hande Yılmaz, Deniz Baydar, Özgür Ozan, Yasemin Yazıcı ile Atakan Çelik de bulunuyor.

Demet Özdemir’i Aslı rolünde ve Şükrü Özyıldız’ı da Kerem olarak izleyeceksiniz.