Ana sayfa Sosyal Medya Çok sevilen Kulüp dizisinin ilk sezonunun devam bölümleri ne zaman yayınlanacak?

Çok sevilen Kulüp dizisinin ilk sezonunun devam bölümleri ne zaman yayınlanacak?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Netflix’te 5 Kasım’da yayına giren, baş rollerinde Gökçe Bahadır, Salih Bademci, Barış Arduç, Metin Akdülger, Fırat Tanış ve Asude Kalebek’in rol aldığı Kulüp dizisi pek çok kişi tarafından hayranlıkla takip edildi.

1950’li yıllarda geçen Kulüp dizisi, gerek oyunculuk performansları gerekse hikayesiyle izleyici tarafından çok sevildi. İlk sezondaki bölümleri ilgiyle izleyen seyirci Kulüp’ün devam bölümlerinin olup olmayacağını merak etmeye başladı.

Elle Dergisi Nostajji Özel Sayısı için Kulüp dizisinin 5 oyuncusuyla özel bir çekim gerçekleştirdi. Dergide yer alan habere göre Kulüp dizisinin 1. sezon ikinci kısım son 4 bölümü yakında Netflix’de izleyiciyle buluşacak.

Çok sevilen Kulüp dizisinin ilk sezonunun devam bölümleri ne zaman yayınlanacak? 10

Barış Arduç, Salih Bademci, Gökçe Bahadır, Metin Akdülger ve Asude Kalebek’in kapağında yer aldığı dergide diziyle ilgili “Kapağımızda, 1955 yılında Pera’da yaşanan çok kültürlü insan hikayelerini etkileyici bir görsellikle anlatan Netflix dizisi Kulüp’ün 5 oyuncusuyla yaptığımız özel bir çekim var” sözlerine yer verildi.

Çok sevilen Kulüp dizisinin ilk sezonunun devam bölümleri ne zaman yayınlanacak? 11

Dergide oyuncular ile karakterleri hakkında röportajlar gerçekleştirildi. Salih Bademci dizide canlandırdığı Selim Songür karakterinin her oyuncunun ağzını sulandıracak bir karakter olduğunu söyleyerek şu ifadeleri kullandı;

“Hayallerine çok inanan, içinde bunun ufak ufak hırslarını da taşıyan, biraz naif ve kırılgan, çılgın bir insan portresi vardı önümüzde. Saçından bakışına, gözüne ve kostümüne kadar sıfırdan var etmeye çalıştığımız bir karakter oldu Selim. Çok da başarılı ve güzel olduğuna inanıyorum. Her oyuncunun ağzını sulandıracak bir karakter bence. Bu nedenle kendimi çok şanslı hissediyorum.”

Çok sevilen Kulüp dizisinin ilk sezonunun devam bölümleri ne zaman yayınlanacak? 12

Gökçe Bahadır ise; “Matilda için sete çıkmadan önce 2-3 ay boyunca kağıt üzerinde çok çalıştık. Onun travmaları ve yaşadıkları üzerine yoğunlaştık.

Bunları çalıştıkça üzerime daha farklı bir enerji oturmaya başladı ve yavaş yavaş Gökçe’den uzaklaştım. Matilda’nın acısı o kadar fazla ve ağırdı ki, benim de duygularım değişmeye başladı. Nerdeyse tüm set boyunca dokunsanız ağlayacak gibi bir durumdaydım” sözleriyle dikkat çekti.

Çok sevilen Kulüp dizisinin ilk sezonunun devam bölümleri ne zaman yayınlanacak? 13

Dizide ‘İsmet’ karakterini canlandıran Barış Arduç ise bakın karakterinin en çok hangi yönünden etkilenmiş; “İsmet köksüz biri ve kendini hiçbir yere ait hissetmediği için bu kökleri salmaya da hazır değil. Aile ve aile olma kavramı ile ilgili travmaları var.

Kendi doğruları olan bir adam, genel yargılara ve kalıplaşmış tabulara çok önem veren biri değil. Karakterin 1950’li yıllarda yaşayan, gerçek biri olması beni çok etkiledi. Böylece nasıl bir adam olduğu ile ilgili daha net bilgiler alabildim. Bu beni en heyecanlandıran taraf oldu.”