Ana sayfa Güncel Haberler Kerem Bürsin herkese mütevazilik dersi veriyor, hayranlarının gözünde büyüyor!

Kerem Bürsin herkese mütevazilik dersi veriyor, hayranlarının gözünde büyüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Kerem Bürsin, Amerika’da aldığı eğitimin ardından kendini denemek için 2013 yılında Türkiye’ye gelmişti. Tam da geri döneceği bir sırada teklif edilen Güneşi Beklerken isimli dizi hayatını fazlasıyla değiştirdi. Kerem karakteri ile bu yapımda yerini alan ve kısa sürede ismini geniş kitlelere duyuran genç oyuncu, ardından da birçok farklı proje ile ekranın en başarılı isimlerinden birisi oldu.

Ulan İstanbul, Şeref Meselesi, Bu Şehir Arkandan Gelecek, Yaşamayanlar, Muhteşem İkili, Aynen Aynen dizilerinin ardından Sen Çal Kapımı ile izleyici ile buluşan oyuncu, başarılı performanslar ortaya koyuyor. Hande Erçel ile de çok iyi bir uyum yakalayan oyuncu, aylardır da magazin gündeminden düşmeyen bir aşk iddiasının ortasında.

Şimdiye kadar onlarca haber yapıldı, farklı farklı platformlarda ikilinin aşk yaşadıklarına yönelik çeşitli iddialar dile getirildi. Hatta bu durum tık elde etmenin bir yolu haline bile geldi. Ancak ne Kerem Bürsin ne de Hande Erçel, gerçekte böyle bir hissiyatı dahi oluşturacak bir hareket yapmadı. Bunların hepsi reyting elde etmek isteyen magazincilerin iddia adı altındaki tık oyunundan başka bir şey değildi.

Kerem Bürsin, her zaman kendisine sorulan soruları mütevazilikle yanıtlıyor. Kimseyi kırmıyor, kimseye laf atmıyor, başarısı ile böbürlenmiyor, yani nasıl ise olduğu gibi davranıyor… İşte bu özellikleriyle de hayranlarının gözünde daha da büyüyor. Bürsin, tüm bunları ‘bakın ben ne kadar mütecazi birisiyim’ gibi bir strateji belirleyerek de uygulamıyor. Aslında bu onun kişiliğinin yansıması. Yani, “olduğun gibi görün” sözünün bir yansımasından başka bir şey değil.

Kerem Bürsin herkese mütevazilik dersi veriyor, hayranlarının gözünde büyüyor! 8

İşte izleyiciler de bu durumu fark etti ve ünlü oyuncuya olan hayranlık daha da arttı. Son olarak geçtiğimiz gün ödül töreninde Bay J’nin espri yapayım derken pot kırdığı sözleri gündemde… “Kerem Bey zor şartlarda çalışıyor. Gözleriniz dolacak ama geçen yıl bölüm başı 120 bin TL alarak çalışmaya devam etti.” İşte bu sözleri söyleyerek alında büyük pot kıran Bay J’ye Kerem Bürsin hayranları binlerce mesaj ile sosyal medya üzerinden yanıt verdi.

Bürsin ise Yıldız Teknik Üniversitesi ödül töreninden sonra muhabirlere yaptığı açıklamada bu durumu konuşmanın bile kendisi için lüzumsuz olduğunu, böyle konuları konuşmanın bile yersiz olduğunu ifade etti. BayJ’ye bırakın yanıt vermeyi, yanıt vermemenin daha doğru bir cevap olduğunu da anlatır gibiydi.

Hande Erçel ile PR aşkı yaşadıkları, yani reklam için aşk yaşadıkları gibi iddialar da ortaya atıldı. Oyuncu, bu konuyla ilgili sorulara şu sözlerle yanıt verdi:

“Ben ona inanmıyorum. Öyle bir dünya yok, benim dünyamda öyle bir şey. PR için aşk yok. Biz de insanız, öyle bir şey söz konusu değil. Yapan var mı bilmiyorum, varsa da yazıklar olsun. Biliyorsunuz yalanın ömrü fazla sürmez zaten.”

Kerem Bürsin herkese mütevazilik dersi veriyor, hayranlarının gözünde büyüyor! 9

Kerem Bürsin, her sözü ve hareketi ile yakından takip ediliyor. Hayranları onun bu mütevaziliğini, kişilinin önemli bir özelliği olarak görüyor ve takdir ediyor. Oyuncu, her haliyle de kendisi gibi olduğunu, göründüğü gibi birisi olduğunu da anlatıyor…

Meslektaşlarına da güzel sözler sarf eden Bürsin, şu ifadeleriyle de dikkatleri bir kez daha çekti:

“Jönün tam olarak ne olduğunu bilmiyorum, o kavram sadece burada var. Türkiye’de çok yetenekli ve başarılı oyuncularımız var. Hepsini seviyorum, hepsi aşırı yetenekli insanlar. Sanatta pek kıyas olmaz. Bence rekabet de değil, günün sonunda yaptığımız şey sanat olduğu için. Çok yarış halinde bakmak saçma olur.