Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kerem Bürsin yeşil ışık yaktı, Hande Erçel ile yola devam!

Kerem Bürsin yeşil ışık yaktı, Hande Erçel ile yola devam!

tarafından ker_def

Sen Çal Kapımı dizisinin motivasyonu aslında başrol oyuncuları Kerem Bürsin ile Hande Erçel ikilisinin yakaladığı sinerji ve birbirleri ile çok uyumlu olmaları. Dizinin Temmuz ayından bu yana ekranda varlık sergilemesi, bu ikilinin güçlü enerji yayması ile mümkün kılındı.

Sen Çal Kapımı dizisinde şimdiye kadar 34 bölüm yayınlandı. Serkan ve Eda karakterlerinin aşk yolculuğu milyonları etkiledi. Son dönemlerde dizinin reytinglerinde ciddi bir gerileme olsa da yine de geniş bir izleyici grubunu etkilediği kesin… Kerem Bürsin ile Hande Erçel hakkında çıkartılan aşk iddiaları sadece magazincilerin reyting elde etme çabasından öteye bir gayret değil…

İkili her seferinde bunu yalanlıyor, ama magazinciler iyi tık geldiği için bu iddiaları sürdürmekten geri durmuyor… Yine de mütevazi kalan ikili, bir kez daha aşk iddialarını yalanladı.Geçtiğimiz gün kameraların karşısına geçen ve muhabirlerin sorularını yanıtlayan Kerem Bürsin, geleceğe dair de önemli bir ifadede bulundu.

Oyuncu, partneri Hande Erçel ile yeni projelerde de yer alabileceğini ifade ederek hayranlarını çok mutlu etti.

Bürsin, Erçel ile yeni projede birlikte yer alıp almak istemeyeceği sorulunca şu yanıtı verdi: “Dürüst olacağım, evet kesinlikle isterim. Çok güzel bir sinerji yakaladık. Bence böyle bir sinerji yakalayınca, insan farklı karakterlerde de o kişiyle çalışmak ister. Zaten bunun örnekleri burada da var, Hollywood’da da var. Nedeni aşk değil. Aşk başka değerli bir şey. Bu sorular artık gelmesin, öyle bir şey olursa emin olun siz de bilirsiniz.”

Kerem Bürsin’in açıklamalarını aşağıdaki videoda bulabilirsiniz.