Ana sayfa Sosyal Medya Kerem Bürsin, İbrahim Çelikkol ve Engin Akyürek, ilk 10’a giremedi! Burak Deniz zirveye yerleşti!

Kerem Bürsin, İbrahim Çelikkol ve Engin Akyürek, ilk 10’a giremedi! Burak Deniz zirveye yerleşti!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Oyuncuların ekranda yer aldıkları süre boyunca konuşulma oranları da yükseliyor. Dizisi biten, hızla sosyal medyanın gündeminde de arka sıralara düşüyor. Son yıllarda sosyal medyada ileti sayıları baz alınarak yapılan ölçümleme ile çeşitli kategorileri ortay koyan tablolar ön plana çıkmakta.

En çok konuşulan kadın veya erkek oyuncular ve dizilerle ilgili kategorilerde aylardır ilk sırayı Kerem Bürsin, Hande Erçel ve dizileri Sen Çal Kapımı almaktaydı.

Kerem Bürsin, İbrahim Çelikkol ve Engin Akyürek, ilk 10'a giremedi! Burak Deniz zirveye yerleşti! 9

Dizi, Nisan ayında sezon finali yapınca, sosyal medyada konuşulma oranları da düştü. Aynı şekilde Doğduğun Ev Kaderindir devam ederken listeye giren İbrahim Çelikkol da artık listede yok.

Digilup’un hazırladığı ‘En Çok Konuşulan Erkek Oyuncular’ tablosunda ilk sırayı Maraşlı ile ekranda olan Burak Deniz almış. Engin Akyürek de uzun süre ilk sıralarda yer alan isimdi ama Sefirin Kızı bitince o da listenin ilk 10 sıralamasından düştü!

Kerem Bürsin, İbrahim Çelikkol ve Engin Akyürek, ilk 10'a giremedi! Burak Deniz zirveye yerleşti! 10

Yine ekranda devam eden dizilerde oynayan isimler tabloda. İkinci sırada TRT1’in Teşkilat dizisinde oynayan Çağlar Ertuğrul, hızlı bir çıkış yakalamış.

Alev Alev dizisi finale giderken Berker Güven de listede yükselerek 3. sıraya yerleşiyor. Çukur da bir kaç bölüm sonra final yapacak. Aras Bulut İynemli, Çukur’daki Yamaç rolüyle listenin de 4. sırasında.

Yine finale giden bir diğer dizi Mucize Doktor’da, müthiş bir oyunculuk sergileyerek otizmli bir bireyi oynayan Taner Ölmez de listede 5. sırada yerini almış.

Menajerimi Ara’nın Barış’ı Deniz Can Aktaş, 7. sıradayken, Alev Alev dizisinin oyuncusu Cihangir Ceyhan da 7. sırada.

İki haftadır koronavirüs vakalarının görünmesiyle çekimleri yapılamayan Son Yaz dizisinde oynayan Alperen Duymaz ise popülerliğini ekranda olmasa da korumuş ve 8. sıradan listede.

Uyanış Büyük Selçuklu’nun Sencer’i Ekin Koç, 9. ve yine Son Yaz’ın oyuncusu Ali Atay da 10. sırada sürpriz yapan isim olmuş…

Kerem Bürsin, İbrahim Çelikkol ve Engin Akyürek, ilk 10'a giremedi! Burak Deniz zirveye yerleşti! 11