Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Hande Soral dizideki imajına rol arkadaşları da bayıldı! Hilal Altınbilek’ten doğum günü sürprizi!

Hande Soral dizideki imajına rol arkadaşları da bayıldı! Hilal Altınbilek’ten doğum günü sürprizi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Bir Zamanlar Çukurova dizisinde birbirlerinden hiç hoşlanmayan ve Demir’e aşık iki kadını oynuyor Hilal Altınbilek ve Hande Soral. İki başarılı oyuncu, instagram hesaplarından yaptıkları son paylaşımlarla dikkat çektiler.

Soral, hala çekimleri sürmekte olan ve dün akşam 97. bölümü yayınlanan dizinin setinden bir paylaşım yaptı. 100. bölümde final yapacak olan dizinin çekimleri Adana’da sürüyor.

Hande Soral diziye bu sezon Ümit ismiyle katıldı. Annesi Sevda’dan intikam almak için geldiği Çukurova’da ortalığı karıştırdı.

Soral, başarılı oyunculuğu ile diziye de renk katmakta. Oyuncunun zaman zaman setten yaptığı paylaşımlar da ilgi görüyor. Son yaptığı paylaşım ise aşağıda.

Soral, dizinin bir sahnesinden pozunu paylaştı. Soral’ın fotoğrafına beğeni yapanlardan birisi, dizide Saniye’yi oynayan Selin Yeninci idi.

Bir Zamanlar Çukurova’dan ayrılmaya hazırlanan Melike İpek Yalova da rol arkadaşının pozuna ‘So cool’ notunu düştü.

Hande Soral dizideki imajına rol arkadaşları da bayıldı! Hilal Altınbilek'ten doğum günü sürprizi! 38

Hande Soral, bir sahne çekimi esnasında da aşağıdaki fotoğrafı çekti ve arkasındaki arabada oturan Nazan Kesal’ı da etiketledi.

Hande Soral dizideki imajına rol arkadaşları da bayıldı! Hilal Altınbilek'ten doğum günü sürprizi! 39

Bir Zamanlar Çukurova’nın başrolünde oynayan Hilal Altınbilek ise bir başka sürpriz yaptı takipçilerine. Oyuncu, babası Özdemir Altınbilek ile bir fotoğraflarını paylaştı.

Babasının doğum gününde onu yalnız bırakmayan oyuncu, kucağında sevimli köpekleri ile verdiği pozu, instagram sayfasından paylaştı. İşte o fotoğraf…

Hande Soral dizideki imajına rol arkadaşları da bayıldı! Hilal Altınbilek'ten doğum günü sürprizi! 40