Ana sayfa Sosyal Medya Kerem Bürsin için iltifat diye söylenen söz, oyuncuya göre bir hakaret!

Kerem Bürsin için iltifat diye söylenen söz, oyuncuya göre bir hakaret!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kerem Bürsin aynı zamanda bir dijital platformda yayınlanan ‘Aynen Aynen’ adlı dizide de başrolde. İki farklı dizide bambaşka karakterlerle izleyici karşısına çıkan yakışıklı oyuncu yeteneğiyle de adından söz ettiriyor.

Uzun süredir yurt dışında yaşayan Kerem Bürsin, tarzı, kişiliği, sempatik tavırları ile Türk seyircinin gönlünde kısa süre de taht kurdu. Firmalar da bunu fark etmiş olacak ki oyuncu reklam teklifleri de alıyor. Son olarak bir içecek firmasının reklam yüzü olan yakışıklı oyuncu, iş hayatında yoğun günler geçiriyor.

Geçtiğimiz günlerde Youtube’da yayınlanan ‘İbrahim Selim ile Bu Gece’ programına katılan oyuncu yaptığı açıklamalarla da adından söz ettirdi. Bürsin, kendisine yakıştırılan jön tiplemesi için, ‘Bence o kelime bir hakaret’ dedi. Birçok ünlü isim kendisi için söylenen jön benzetmesini çok olumlu bir ifade olarak kabul ediyor. Ancak Kerem Bürsin bunun tam tersini düşünüyor. Oyuncu ayrıca, pandemiden önce yurt dışına açılmak için Amazon şirketiyle görüştüğünü de belirtti.

Kerem Bürsin için iltifat diye söylenen söz, oyuncuya göre bir hakaret! 8

Programda samimi açıklamalarda bulunan yakışıklı oyuncu; 11 yıl yaşadığı ABD’de günlüğü 75 dolara şoförlük yaptığını da söyledi. Kerem Bürsin, şöyle konuştu:

“Bir dönem Los Angeles’ta yaşarken şoförlük yaptım, günlüğü 75 dolar olan bir şirkette oyuncuları taşıdım. Yurt dışından gelen oyuncuları gitmek istedikleri yerlere götürdüm. ‘Margot Robbie gelecek’ dendi kimdir bilmiyorum o dönemde ünlü değil. Audition çekimi için gelecek. Sonra biz Margot ile iki hafta boyuncu yakın olduk. Sonra gitti, tekrar geri geldi daha sonra da ünlü oldu.”

Kerem Bürsin için iltifat diye söylenen söz, oyuncuya göre bir hakaret! 9

Boston’da Pazarlama İletişimi Bölümü’nü bitirdiğini söyleyen ünlü oyuncu, bunun sebebini de şöyle anlattı: “Bir güvence, sigorta gibi düşünün o bölümü bitirmemi. Babam oyuncu olmamı hiç istemedi, annem gizliden destekledi. Lisedeyken müzik grubum vardı. Hayatım müzikti! Hafta sonları konser veriyorduk, üniversiteye gitmemeye karar vermiştim ‘müzik yapacağım’ diye.”

Ayrıca dört yıldır film senaryosu yazdığını da açıklayan Kerem Bürsin, “Kafamda bir tarih yok. Dört yıldır yazıyorum. Ne zaman biterse artık” ifadelerini kullandı.