Ana sayfa Sosyal Medya Aşk Mantık İntikam’ın tekrarı bile rakipleri yendi! Aşkın tarifi düşüşlerde!

Aşk Mantık İntikam’ın tekrarı bile rakipleri yendi! Aşkın tarifi düşüşlerde!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sosyal medya çok ilginç sonuçlar vermeye devam ediyor. Reytinglerde kötü giden bir dizi sosyal medyayı sallayabiliyor. Bunun örnekleri her gün karşımıza çıkıyor.

Dizilerin sosyal medyadaki paylaşımlarını ölçerek düzenli olarak yayınlayan Adba TV’nin 5 Temmuz Pazartesi günü diziler arasındaki paylaşım sonucu açıklandı. Adba TV’nin hazırladığı rapora göre pazartesi gününün galibi ATV dizisi Aşk Mantık İntikam dizisinin tekrarı oldu.

Bu aslında ilk kez yaşanan bir durum değil. Star TV’de yayınlanan Baş Belası dizisinin tekrar bölümü, bölümü yeni yayınlanan dizileri geri bırakmayı başarmıştı. Dün de aynı başarı Aşk Mantık İntikam dizisinden geldi.

Aşk Mantık İntikam'ın tekrarı bile rakipleri yendi! Aşkın tarifi düşüşlerde! 11

Başrollerinde Burcu Özberk ve İlhan Şen’in rol aldığı, Fox TV dizisi Aşk Mantık İntikam dizisinin tekrar bölümü hakkında sosyal medyada toplam 26.773 paylaşım yapıldı. Lady Cunning Single isimli yabancı bir dizinin Türk uyarlaması olan Aşk Mantık İntikam bu rakamla aynı gece yeni bölümü yayınlanan iki diziyi geride bıraktı.

Aşk Mantık İntikam dizisinin tekrarının geride bıraktığı dizilerden biri ATV dizisi Kalp Yarası oldu. Başrollerinde Gökhan Alkan, Merve Çağıran ve Yağmur Tanrısevsin’in yer aldığı Kalp Yarası hakkında yapılan paylaşım sayısı 17.018 oldu. Dizi, sosyal medya paylaşımında ikinci sırada yer alsa da reytinglerde hızlı bir yükseliş göstererek tüm kategorilerde birincilik elde etti.

Gecenin üçüncü ve sonuncusu ise Kanal D’de yayınlanan Aşkın Tarifi oldu. Büyük bir iddiayla başlayan ancak reytinglerde iyi bir sonucu bir türlü tutturamayan Aşkın Tarifi dizisi sosyal medyada da zayıf gidiyor. Başrollerinde Serra Arıtürk ve Kadir Doğulu’nun yer aldığı Aşkın Tarifi dizisi hakkında yapılan paylaşım sayısı 2.512 oldu.