Ana sayfa Sosyal Medya Kerem Bürsin ile Hande Erçel’in zorunlu ayrılık durumu!

Kerem Bürsin ile Hande Erçel’in zorunlu ayrılık durumu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İki ünlü oyuncu Hande Erçel ve Kerem Bürsin son yılların öne çıkan isimleri oldu… Sen Çal Kapımı dizisinde tanışan ikili, aşklarını Nisan ayında duyurdu. Ünlü ikilinin hem iş hem de özel yaşamlarında yükseliş döneminde oldukları görülüyor…

Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisi 58 hafta süren dizi çekimlerinin ardından tatil fırsatını elde etti. Hande Erçel bu dönemde çok yorulduğu için bir süre dinlenmek istiyor. Oyuncu ayrıca kişisel gelişimi için de ya İngiltere ya da Amerika Birleşik Devletleri’nde bir dizi eğitim çabaları içinde olacak.

Kerem Bürsin ise önümüzdeki dönemde iki yeni proje için hazırlıklarına devam ediyor. Disney için çekilecek olan yeni yerli dizide başrol için Kerem Bürsin’in adı geçiyor. Görüşmelerin devam ettiği dizinin iddialı bir yapım olması ve Disney’in Türkiye operasyonu için kilit önemde bulunması bekleniyor.

Kerem Bürsin ayrıca bir yapım firması kurdu. Sinema filmi çalışması yapan oyuncu, Sen Çal Kapımı dizisinde birlikte çalıştığı yönetmen Altan Dönmez ile birlikte hazırlık yapıyor.

Kerem Bürsin ile Hande Erçel'in zorunlu ayrılık durumu! 7

Hande Erçel hem dinlenmek hem de kendini geliştirmek için kendisine farklı bir yol seçti…

Kerem Bürsin ise üst üste yeni projeler için hazırlıklar yürütüyor. Bu durum da gösteriyor ki önümüzdeki dönemde iki ünlü isim zorunlu bir ayrılık yaşayacak.

Hande Erçel, yurt dışına giderse sevgilisi Kerem Bürsin yanında olmayabilir. Bu durum da gösteriyor ki iki ünlü isim yakında zorunlu bir görüşememe durumu yaşayabilir.

Hande Erçel, diziler konusunda ise çok iyi bir proje olursa bunu kaçırmayacağını söyleyerek dikkat çekmişti.