Ana sayfa Sosyal Medya Kerem Bürsin, ödül töreninde bile Hande Erçel’e iltifat fırsatını kaçırmadı!

Kerem Bürsin, ödül töreninde bile Hande Erçel’e iltifat fırsatını kaçırmadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hande Erçel ile Kerem Bürsin ikilisi, uzun bir aradan sonra toplu bir organizasyona katıldı. Golden Wings ödüllerinde hayranların yılın en iyi kadın ve en iyi erkek oyuncusu olarak seçtikleri Hande Erçel ile Kerem Bürsin ikilisinin yüzünden mutluluk akıyordu.

Basın mensupları ile röportajda hem uyumlarını sergileyen hem de gülümseten anlara imza atan ünlü çift, yine neşeliydi… Kerem Bürsin’in sevgilisine yaptığı iltifat da dikkatlerden kaçmadı.

Sosyal medyada Hande Erçel’in Kerem Bürsin’in doğum gününü kutladığı paylaşım 4.6 milyon kişi tarafından beğenilmişti. Paylaşıma 100 bin yorum da gelmişti. Bu da Türkiye’de en çok beğeni ve yorum yapılan paylaşım olmuştu.

Basın mensuplarının bu durumu hatırlatması üzerine Kerem Bürsin fırsatı kaçırmadı ve sevgilisine basının önünde iltifatta bulundu.

Kerem Bürsin, “Hande’nin paylaştığı herhangi bir şey Türkiye’nin en fazla beğeni alan şeyi oluyor” ifadelerini kullandı.

Kerem Bürsin, ödül töreninde bile Hande Erçel'e iltifat fırsatını kaçırmadı! 7

Hande Erçel de bu paylaşımı içinden gelerek yaptıklarını anlattı. İngilizce olarak mesaj yayınlayan Erçel, “Güneş ışığı gibi hisseden insanlara yakın olun. Hayatımın en komik kısmı doğum günün kutlu olsun, sana sahip olduğum için çok şanslıyım” ifadelerini kullanmıştı.

Hande Erçel’in bu paylaşımda kullandığı fotoğraf da ikilinin aşklarının henüz bilinmediği günlerde çekilen bir dergiden özel bir pozdu.

Röportajda ikiliye birlikte başka bir projede yer alacakları iddiası da soruldu. Bir dijital platform projesi olup olmadığı soruldu. İkili henüz netleşen bir durum olmadığını söylemekle yetindi.