Ana sayfa Sosyal Medya Kerem Bürsin, Sen Çal Kapımı setinde uyanıklık yapmak istedi, küçük partneri çalım attı!

Kerem Bürsin, Sen Çal Kapımı setinde uyanıklık yapmak istedi, küçük partneri çalım attı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – 9 Haziran Çarşamba akşamı 40. bölümüyle yeniden ekrana gelmeye hazırlanan Sen Çal Kapımı dizisinin setinde de tıpkı ekran başındaki izleyici gibi heyecan dorukta! Nisan ortasında sezon finali yapan dizinin tüm ekibi, geçtiğimiz hafta yeniden bir araya gelmişti.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in başrolünde oynadıkları dizinin 50. bölümde ekrana veda edeceği de bir süre önce öğrenilmişti. Romantik komedi türündeki dizi, uzun bir sezonun ardından kısa bir ara verdi ve yeniden dönüyor!

Bu kez dizide 5 yıl sonrasına gidilecek! Eda ve Serkan’ın ayrıldıkları, 5 yıldır görüşmedikleri ortaya çıkıyor. İspanya’da yaşayan Eda, Serkan’ın gelişiyle büyük şaşkınlık ve endişe yaşamaya başlıyor!

Eda’nın endişesinin nedeni ise sakladığı büyük sırrı! Serkan’dan bir kızı olduğu anlaşılan Eda, bu sırrı saklamak için uğraşacak.

Bu arada diziye Eda ve Serkan’ın kızlarını oynamak üzere küçük oyuncu Maya Başol dahil oldu. Kerem Bürsin, dizide kızlarını oynayan küçük oyuncu ile sette bir video çekti.

Küçük oyuncuya “En iyisi kim?” diye soruyor. Maya Başol, “Eda” yanıtını veriyor. Bürsin, bir kaç kez daha deniyor ama kendi ismini söyletemiyor! Bürsin’in bu eğlenceli çabası ve Maya’nın tavrı, izleyenleri de gülümsetmekte.

Bu arada Kerem Bürsin’in videoya “Yakında anlayacak” notunu düştüğü de görülmekte…

İşte o eğlenceli video…