Ana sayfa Sosyal Medya Kuzey Yıldızı dizisi bitti, Aslıhan Güner sosyal medyadan çalışmalara başladı!

Kuzey Yıldızı dizisi bitti, Aslıhan Güner sosyal medyadan çalışmalara başladı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV’de 2 sezon yayınlanan Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin ardından Aslıhan Güner’in imajını yenilemesi dikkatleri çekmişti. Oyuncu, Ordu’da çekilen Kuzey Yıldızı dizisinde oynadığı Yıldız karakteri için saçlarını kızıla boyatmış ve uzun saçları ile ekranda yer almıştı.

Renkli kıyafetleri, Karadenizli şivesi, kızıl saçlarıyla Yıldız olarak çok beğenilen oyuncu, diziye veda eder etmez ilk olarak saçlarına da veda etti!

Oyuncunun kendi doğal rengine boyattırdığı saçlarını kestirdiği de sosyal medya paylaşımlarıyla ortaya çıktı. Aslıhan Güner’in bu değişimi aynı zamanda yeni projesi için yaptığı da bir süre sonra kulislere düşen bilgilerden anlaşıldı.

Aslıhan Güner, yeni sezonda bir başka proje ile ekrana dönmeye hazırlanıyor. Güner’in 25 Film imzalı ‘Uzak Şehrin Masalı’ isimli bir dizide rol alacağı öğrenildi.

Fox TV’de yayınlanacak olan ve Eylül sezonunda ekrana gelmesi beklenen dizinin yönetmenliğini Mustafa Şevki Doğan yapıyor. Dizide Umay isimli bir karaktere hayat verecek olan Aslıhan Güner’in yeni dizisinin içekimleri Temmuz ayında başlayacak.

Kuzey Yıldızı dizisi bitti, Aslıhan Güner sosyal medyadan çalışmalara başladı! 9

Şimdilik sezonun yorgunluğunu atmaya çalışan oyuncu, sosyal medyadan hayranları ile buluşmakta. Son günlerde Aslıhan Güner’in instagram sayfasından yaptığı paylaşımlar da dikkat çekiyor.

Oyuncu, saç tokaları tasarlayan kardeşi Neslihan Güner’e destek oluyor ve tokalarını takipçileriyle story’den paylaşıyor. Aynı zamanda bir başka online satış platformunun da reklamını yapmakta…

İşte oyuncunun o paylaşımlarından örnekler…

Kuzey Yıldızı dizisi bitti, Aslıhan Güner sosyal medyadan çalışmalara başladı! 10

Kuzey Yıldızı dizisi bitti, Aslıhan Güner sosyal medyadan çalışmalara başladı! 11