Ana sayfa Sinema Kesişme, İyi ki Varsın Eren filminden büyük başarı!

Kesişme, İyi ki Varsın Eren filminden büyük başarı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Trabzon’un Maçka ilçesinde PKK’lılara yönelik operasyon sırasında çıkan çatışmada yaşamını yitiren 15 yaşındaki Eren Bülbül ve Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik’in hayatını konu alan Kesişme, İyi ki Varsın Eren filmi 1 Ocak Cumartesi günü vizyona girdi. Film gösterime girer girmez büyük bir başarıya imza attı.

Kesişme, İyi ki Varsın Eren filminin gösterime girmesi için çok anlamlı bir gün seçildi. Film, Eren Bülbül’ün doğumgünü olan 1 Ocak’ta izleyiciyle buluştu. Gösterime girer girmez büyük bir başarıya imza atan film, sadece birbuçuk gün içinde 190 bin 387 kişiye ulaşarak pandemi döneminde en büyük gişeyi yapan Türk filmi oldu.

Büyük başarı elde eden film Türkiye’de 350 sinemada, yurt dışında ise Almanya, Avusturya, Fransa, Belçika, İngiltere, Azerbaycan, Norveç ve Danimarka’da aynı anda vizyona girecek. Film, Avrupa’daki izleyicileri de fethedecek.

Kesişme, İyi ki Varsın Eren filminden büyük başarı! 35

Kesişme; İyi ki Varsın Eren filminin çekimleri Trabzon, Hatay, İstanbul, Gümüşhane, Niğde, Nevşehir, Sivas, Adana ve Ankara olmak üzere dokuz şehirde gerçekleştirildi ve 200 mekan kullanıldı. Trabzon’daki çekimler, Eren Bülbül’ün yaşadığı Maçka ve Köprüyanı Mahallesi ile çevre bölgelerde gerçekleştirildi. Eren Bülbül’ün ailesiyle yaşadığı ev, fındık bahçeleri, odun topladığı, hayvanları otlattığı yaylalar, Maçka’daki okulu, çarşılar filmde mekan olarak kullanıldı.

Dizideki Eren Bülbül dahil tüm genç oyuncular özellikle daha önce hiçbir yapımda rol almamış, bölgenin çocuklarından seçildi. Eren’in dört yaşındaki halini Ömer Asaf Kurtulmuş, dokuz yaşındaki halini ise Ahmet Eren Taşdelen oynadı.

Filmde özellikle çocuk oyuncuların performansları izleyiciden tam not aldı. Mustafa Uslu’nun yapımcılığını, Özer Feyzioğlu’nun yönetmenliğini üstlendiği film sinemalarda izleyiciyle buluşmaya devam ediyor.