Ana sayfa Dizi Fragmanları Kaderimin Oyunu dizisinin özel bölümü yayınlanacak!

Kaderimin Oyunu dizisinin özel bölümü yayınlanacak!

tarafından ker_def

Star’ın ilgiyle izlenen NGM Medya imzalı dizisi ‘Kaderimin Oyunu’, özel bölümüyle cuma günü izleyici ile buluşuyor. Başrollerinde; Öykü Karayel, Akın Akınözü ve Sarp Apak’ın yer aldığı ‘Kaderimin Oyunu’, nefes kesen hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla yeni sezonun dikkat çeken bir dram yapımı oldu.

Yapımcılığını Nazlı Heptürk’ün yaptığı, Yapımını NGM Medya’nın üstlendiği ‘Kaderimin Oyunu’nun yönetmen koltuğunda Emre Kabakuşak oturuyor. Dizinin senaryosunu ise Gül Abus Semerci kaleme alıyor. ‘Kaderimin Oyunu’, iki çocuğuyla genç yaşta hayata tutunmaya çalışan Asiye’nin hayatını ekrana getiriyor. Dizinin özel bölümünün 7 Ocak Cuma akşamı yayınlanacağı duyuruldu.

Star TV’den yapılan açıklamada Cuma akşamı saat 20.00’da ilk 4 bölümün sahnelerinde oluşan özel bölüm yayınlanacak. Dizinin beşinci yeni bölümünün ise 14 Ocak Cuma akşamı yayınlanacağı paylaşılan fragman ile ortaya çıktı.

Kaderimin Oyunu, mutlu bir ailesi ve çok aşık olduğu bir eşi olan Asiye’nin kendini bir anda kocası Cemal’in terk etmesiyle birlikte ve de karşılaştığı trajik bir olayla yüzleşmesinin ardından yaşadıklarını anlatıyor.

Onun için hiçbir şey artık eskisi gibi değil hatta sıfırdan başlaması gerekiyor her şeye. Tam da bu noktada Cemal yepyeni biri olarak hayatına girer. Ve tabii bir de Mahir adlı yepyeni bir adamla yolları kesişiyor.