Ana sayfa Dizi Fragmanları Kıbrıs Zafere Doğru dizisinde tehlikeli yolculuk!

Kıbrıs Zafere Doğru dizisinde tehlikeli yolculuk!

tarafından ker_def

Kıbrıs Zafere Doğru isimli dizinin 19. yeni bölümü 17 Aralık Cuma akşamı yayınlanacak. TRT1’de ilk sezonu çok beğenilen diziye olan ilgi ikinci sezonda azaldı… Kıbrıs Türk halkının yaşadığı zulmün yanı sıra, kurtuluş mücadelesin ide anlatan dizi ilgi çeken sahnelerle devam ediyor.

Sürgünde olan Rauf Denktaş, Kıbrıs’a geri dönebilecek mi? İşte bu sorunun yanıtını yeni bölümde öğrenebileceksiniz. Devrim Saltoğlu’nun canlandırdığı Rauf Dektaş karakteri Türk tarihinin de en önemli liderlerinden birisi olarak tarihi geçmiştir.

TRT 1 ekranlarında yayınlanan, başrollerini Ahmet Kural, Serkan Çayoğlu, Pelin Karahan, Tayanç Ayaydın, Gülper Özdemir ve Devrim Saltoğlu’nun paylaştığı “Kıbrıs Zafere Doğru”nun yeni bölümünde sürgünde olan Rauf Denktaş’ın, Kıbrıs’a kaçak olarak yapacağı seyahat damga vuracak.

Yolculuğu organize eden Ankaralı ve Rauf’un ölümü göze alarak yaptığı bu tehlikeli yolculuk izleyenleri ekrana bağlayacak. Salahi ve Meliha’nın ölümü Kemal ve Ankaralı’yı derinden sarsar. Ankaralı, Rauf’ın Kıbrıs’a yapacağı kaçak ve tehlikeli seyahati organize eder. Ameliyat olmak üzere Ankara’ya dönecekken yeni bir görevle karşılaşır.

Ankaralı için Kıbrıs yolları tekrar görünmüştür. Ancak bu seyahat beklendiğinden zorlu geçer. Rauf ise her şeyin sonunda Yüzbaşı Cengiz’i hatırlatan bir sonla Rumlar tarafından ele geçirilip aynı kaderi mi yaşayacaktır?

Yönetmenliğini Osman Taşcı ve Barış Erçetin’in üstlendiği, senaryosunu Emre Özdür ve Başar Başaran’ın kaleme aldığı “Kıbrıs Zafere Doğru” çok konuşulacak yeni bölümüyle 17 Aralık Cuma günü saat 20.00’de TRT 1’de…