Ana sayfa Dizi Haberleri Pelin Karahan, son dönemin favori dizisi Bahar’a sürpriz bir giriş yapacak!

Pelin Karahan, son dönemin favori dizisi Bahar’a sürpriz bir giriş yapacak!

tarafından ker_def

Show TV’nin MF Yapım imzalı dizisi ‘Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?’a sürpriz bir isim konuk oluyor. Başarılı oyuncu Pelin Karahan, fenomen dizinin yarın akşam ekrana gelecek yeni bölümünde izleyiciyle buluşacak.

Yayınlandığı günden itibaren gündeme damgasını vuran diziye renk katacak Pelin Karahan, böbrek yetmezliği olan Sevda karakterine hayat verecek. Bahar, kendisi gibi nakil ameliyatı olacak Sevda’ya destek olurken, geçirdiği zorlu hastalık süreciyle de yeniden yüzleşecek.

Pelin Karahan, uzun yıllardır Türk dizilerinde ve sinema filmlerinde yer alan bir isim. Yıllar önce Kavak Yelleri isimli gençlik dizisinde Aslı karakteri ile bir anda popüler olan ünlü oyuncu, Muhteşem Yüzyıl dizisinde de Mihrimah Sultan karakteri ile geniş bir hayran kitlesine ulaştı. Son dönemde televizyonda Bir Zamanlar Kıbrıs, dijitalde Şebeke isimli dizilerle dikkat çeken oyuncu, ayrıca Güven Bana isimli sinema filminde de rol almıştı.

Bahar isimli dizinin başarılı hikayesine önemli bir katkı yapması beklenen Pelin Karahan, hayranları ile yeniden ekranda buluşmuş olacak.

Neslihan Yeşilyurt’un yönetmen koltuğunda yer aldığı, senaryosunu Ayça Üzüm’ün kaleme aldığı, MF Yapım imzalı dizinin kadrosunda şu oyuncular bulunuyor:

” Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Ecem Özkaya, Füsun Demirel, Elit Andaç Çam, Demirhan Demircioğlu, Nil Sude Albayrak, Alisa Sezen Sever, Hasan Şahintürk, Sena Mia Kalıp, Uygar Özçelik ve Hatice Aslan.”pe

Her şeye rağmen yeniden başlamanın mümkün olduğunu hatırlatacak olan “Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?” yeni bölümüyle yarın saat 20.00’de Show TV’de!