Ana sayfa Dizi Haberleri Şebeke dizisi için çekimlere ara verildi, Pelin Karahan’dan deprem mesajı!

Şebeke dizisi için çekimlere ara verildi, Pelin Karahan’dan deprem mesajı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT’nin Dijital platformu için çekimlerine başlanan Şebeke isimli aksiyon dizisinde başrolde yer alan isimlerden birisi de Pelin Karahan olmuştu. Bir süredir sette çalışmalarda bulunan dizinin ekibi deprem felaketi sonrasında çekimlere ara verdi.

Pelin Karahan, instagram hesabından yaptığı duyuruda Şebeke dizisinde çekimlerin durduğunu ve sette kullandıkları malzemelerin de deprem bölgesine gönderileceğini açıkladı.

Ünlü oyuncu, “Jeneratör ve karavanlarımızın afet bölgesindeki ihtiyaçlara yönelik kullanılması ve yardım malzemesi götürülmesi için ekip arkadaşlarımız yola çıkıyorlar” diye paylaşım yaptı.

Tüm dizi setlerindeki ekiplerden de destek talebinde bulunan Pelin Karahan, yapımcıların ve televizyon kanallarının harekete geçmesi gerektiğini ifade etti.

Oyuncu, “Şu an bizlerin bu çekimleri yapmasından daha çok zor durumda olan insanların bu karavan ve jeneratörlere ihtiyaçları var” diyerek de sektörün önemli temsilcilerine duyarlılık çağrısında bulundu.

Pelin Karahan, setlerde çalışan insanların da ailesinin veya yakınının bölgede olabileceğini de ifade ederek, “İnsanlar yardım etmek ve yakınlarına ulaşmak istiyorlar. Bırakın yardım edelim, gün birlik olma günü, setler beklesin” diye paylaşım yaptı.

El ele vererek bu deprem felaketini aşacağımızı da ifade eden ünlü oyuncu, sosyal medya hesabı üzerinden de bilgi ve destek isteyenlere yardımcı olacağını duyurdu.

Şebeke dizisi için çekimlere ara verildi, Pelin Karahan'dan deprem mesajı! 7