Ana sayfa Dizi Haberleri Bahar dizisinde Demet Evgar hayranlığı izleyicileri aştı, meslektaşlarını da kapladı!

Bahar dizisinde Demet Evgar hayranlığı izleyicileri aştı, meslektaşlarını da kapladı!

tarafından ker_def

Demet Evgar, Bahar isimli dizi projesinde çok başarılı bir oyunculuk sergiliyor. Dizinin 14’lü reytinglere ulaşarak 2023-2024 dizi sezonunun en yüksek oranlarını elde etmesi çok önemli bir başarı olarak kabul ediliyor.

Demet Evgar elbette ki bu başarının mimarı olarak öne çıkıyor. Buğra Gülsoy, Ecem Özkaya ve Mehmet Yılmaz Ak da projede sergilediklerini oyunculuk kalitesi ile göz dolduruyor.

Birçok izleyicinin gözü Bahar dizisinde Demet Evgar’ın üzerinde. Son dönemde oyuncunun bazı sahnelerde doğaçlama oynadığı da ortaya çıkmıştı. Bu durum da Demet Evgar’ın hikayeye kendisini ne kadar çok kaptırmış olduğuna bir örnek olarak görülüyor.

İzleyicilerin sosyal medyada övgülerde bulunduğu Demet Evgar’ı meslektaşları da beğenerek takip ediyor. Birçok dizi ve sinema filmi ile başarılı bir kariyeri bulunan Pelin Karahan da Demet Evgar’a olan hayranlığını ifade etti.

Demet Evgar’ı övmeye doyamayan Pelin Karahan, “Televizyondaki dizileri takip etmekten keyif alıyorum. ‘Bahar’ dizisini izlerken Demet Evgar’ın muhteşem oyunculuğu beni büyülüyor” diyerek meslektaşının çok iyi bir iş çıkardığını açıkladı.

Yeni projeler konusunda da bilgi veren Pelin Karahan, “Görüşmeler yapıyorum, şu sıralar senaryo okuyorum. Bakalım güzel bir diziyle ekranlara dönmek istiyorum” dedi.