Ana sayfa Sosyal Medya Kıbrıs Zafere Doğru oyuncuları sosyal medya paylaşımlarıyla diziye veda etti!

Kıbrıs Zafere Doğru oyuncuları sosyal medya paylaşımlarıyla diziye veda etti!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında ilk sezonu Bir Zamanlar Kıbrıs adıyla yayınlanan dizi yeni sezonda Kıbrıs Zafere Doğru adıyla her cuma akşamı izleyiciyle buluşuyor.

Baş rollerinde Ahmet Kural, Serkan Çayoğlu, Pelin Karahan, Tayanç Ayaydın, Gülper Özdemir ve Devrim Saltoğlu’nun yer aldığı dizi, Kıbrıs Türk halkının yaşadığı büyük zulme dikkat çektiği gerçekçi sahneleriyle, Kıbrıs’ta yaşanan vahşetin ne kadar büyük olduğunu da bir kez daha ortaya koymuştu.

İlk sezonu ilgiyle izlenen dizi ikinci sezonunda ise ciddi bir izleyici kaybı yaşadı. Cuma akşamları yayınlanan birçok farklı yapım arasındaki reyting savaşında Kıbrıs Zafere Doğru artık ilk 10 program arasına bile giremiyor…

Durum böyle olunca kanal tarafından, dizinin 31. bölüm itibari ile final yapması kararı alındı. Dizinin şu ana kadar 19 bölümü yayınlandı bu da demek oluyor ki geride yayınlanacak 12 bölüm daha var.

Ancak dizinin çekimleri bitti. Dizide ‘Kemal Dereli’ karakterini canlandıran Ahmet Kural instagram hesabında, setin son gününden bir fotoğraf paylaştı. Oyuncunun paylaşımına izleyici tarafından, dizinin bitmesiyle ilgili isyankar pek çok yorum yapıldı.

Kıbrıs Zafere Doğru oyuncuları sosyal medya paylaşımlarıyla diziye veda etti! 22

Yorumlardan bazıları şöyle; ‘Saçma sapan diziler kaç sene devam ederken böylesine güzel anlamlı bir dizinin bitmesi çok yazık’, ‘Bu kadar güzel bir dizi erken bitmemeliydi!, Sizi çok özleyeceğiz.’

Dizide ‘Ankaralı’ karakterini canlandıran Serkan Çayoğlu ise instagram hesabından, ‘Veda zamanı’ yazarak aşağıdaki fotoğrafı paylaştı.

Kıbrıs Zafere Doğru oyuncuları sosyal medya paylaşımlarıyla diziye veda etti! 23

Kıbrıs Zafere Doğru’da ‘İnci Dereli’ karakterine hayat veren Pelin Karahan da instagram hesabından ekip fotoğrafını paylaşıp ‘Paydos’ yazarak, yapıma ve arkadaşlarına veda etti.

Kıbrıs Zafere Doğru oyuncuları sosyal medya paylaşımlarıyla diziye veda etti! 24