Ana sayfa Dizi Haberleri Uraz Kaygılaroğlu Üç Kuruş setinde olay çıkardı! Ay Yapım harekete geçti!

Uraz Kaygılaroğlu Üç Kuruş setinde olay çıkardı! Ay Yapım harekete geçti!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ay Yapım’ın Show TV için çektiği Üç Kuruş dizisi pazartesi akşamları izleyiciyle buluşmaya devam ediyor. Dizinin en dikkat çekici oyuncusu ise hiç kuşkusuz Uraz Kaygılaroğlu. Dizide Kartal karakterini canlandıran Kaygılaroğlu, oyunculuktaki yeteneğiyle her hafta övgüleri topluyor. Ancak bir iddia Kaygılaroğlu’nun başarısına gölge düşürdü.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre geçtiğimiz hafta Üç Kuruş dizisinin çekimleri devam ederken başrol oyuncusu Uraz Kaygılaroğlu yönetmen Sinan Öztürk’le kavga etti. Çok bunaldığını ve yorulduğunu söyleyen Kaygılaroğlu, çekimleri yarıda bıraktı ve kimseye haber vermeden seti terk etti.

Ertesi günü olay tatlıya bağlansa da bu durum Ay Yapım’ın harekete geçmesine neden oldu. Bu gibi durumlar setteki tüm çalışmayı aksattığından ve dizinin zarar görmesine yol açtığından yapım şirketi önlem almaya karar verdi.

Uraz Kaygılaroğlu Üç Kuruş setinde olay çıkardı! Ay Yapım harekete geçti! 7

Ay Yapım’ın yeni kararına göre bundan böyle seti haber vermeden iş saatinde terk eden kişiler hakkında tutanak tutulacak. Bu, başrol oyuncusu olsa da değişmeyecek. Nitekim yakın çevresine çok yorulduğunu söyleyen ve seti terk eden Kaygılaroğlu’na da uyarı verildi. Kaygılaroğlu’nun daha önce Sefirin Kızı’nda da seti terk ettiği belirtiliyor.

Türkiye’de diziler çok uzun olduğu için setler de çok yorucu oluyor. Bu durum da setlerde gerginliklere yol açıyor. Daha önce de oyuncuları seti terk ettiği haberleri paylaşılmıştı. En sonuncusu Nesrin Cavadzade’nin Yasak Elma dizisinde yaşadığıydı.

Cavadzade çekimler sırasında yönetmenle kavga ederek seti terk etmişti. Bunun üzerine yapım şirket Med Yapım, Cavadzade’nin rolüne son vermişti. Cavadzade’nin canlandırdığı karakter de senaryo gereği öldürülmüştü.