Ana sayfa Dizi Haberleri Kimse Bilmez final yapacak diye yazıyorlar ama siz inanmayın!

Kimse Bilmez final yapacak diye yazıyorlar ama siz inanmayın!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – atv’nin yaz ekranında yer verdiği Canevim dizisi final yaparak veda etti. Yine Canevim gibi Kimse Bilmez dizisinin de biteceğine yönelik sosyal medyada çeşitli söylentiler dolaşmakta.

Hatırlatalım; dizi Salı günleri yayınlanıyordu ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın gelişiyle birlikte Pazar günleri izleyicilerle buluşmaya başladı. İlk pazar performansında da reytingleri gayet iyiydi. Kimse Bilmez için Pazar gününü tercih eden atv, hafta sonu dizileri arasında Kimse Bilmez’in bir alternatif olabileceğini hesap etti. Bu doğru bir hesaptı, reyting sonuçları da zaten bunu gösterdi.

Kimse Bilmez dizisi final yapmıyor… Ayrıca Baba Yapım’dan da açıklama geldi.

Kimse Bilmez’in yapımcısının açıklamasını başrol oyuncularından Keremcem instagram hesabından paylaşarak, hayranlarının yüreklerine su serpti.

Kimse Bilmez final yapacak diye yazıyorlar ama siz inanmayın! 7

İşte o açıklama:

“Geçirdiğimiz başarılı yaz sezonunun ardından yeni sezonda yeni günümüzde sizlerle olacağımızın müjdesini vermek isteriz. Kimse Bilmez ailesi olarak pazar günleri evlerinize konuk olmaya devam edeceğiz.

Bazı sosyal medya hesaplarında dizimizin final yapacağına ilişkin çıkan gerçek dışı haberleri üzülerek takip ettiğimizi bilmenizi isteriz.Ne var ki, birçok başarılı proje için bu tür olumsuz paylaşımlar yapıldığının farkındayız.Siz değerli takipçilerimizin doğru bilgi alma hakkı gözetilerek bahse konu haber kaynaklarına gerekli bilgilendirmeler tarafımızca yapılmıştır.

Tek gerçek bilgi yayıncı kanalımızın ve dizimizin sosyal medya hesaplarından sizlerle paylaşılmaya devam edecektir. Harici bilgilere lütfen itibar etmeyiniz. Bu tür haberlerin devam etmesi durumunda tüm dava talep haklarımız saklıdır.”