Ana sayfa Dizi Haberleri Kiralık Aşk dizisini iki kez reddeden Elçin Sangu’yu ikna eden kişi onun dünyasını değiştirdi! Peki o kişi kimdi?

Kiralık Aşk dizisini iki kez reddeden Elçin Sangu’yu ikna eden kişi onun dünyasını değiştirdi! Peki o kişi kimdi?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Elçin Sangu, youtube’da Socrates Dergi isimli kanalda spor yorumcusu Mehmet Demirkol’un programında yaptığı açıklamalar da büyük dikkat çekti. Hayranlarının da bir kez daha takdirini kazanan oyuncunun zekası, konuşması ve sözlerindeki anlam birçok hayranını da etkiledi.

Yurt dışında büyük bir ilgi gören ve bunu Kiralık Aşk dizisinin popülerliğine bağlayan Elçin Sangu, dizinin uzun bir dönem içine yayılarak dünyanın birçok ülkesine satılmasının uzun süren bir etki oluşturduğunu ifade etti.

Özellikle Güney Amerika ülkelerinde çok geniş bir hayran kitlesi bulunan oyuncu, sosyal medyada yaptığı her paylaşımın altına yapılan yorumlar için de “Birleşmiş Milletler gibi” tanımlamasını kullandı.

Kiralık Aşk dizisini iki kez reddeden Elçin Sangu'yu ikna eden kişi onun dünyasını değiştirdi! Peki o kişi kimdi? 8

Elçin Sangu, bu büyük başarıyı Kiralık Aşk dizisine bağlarken, etkinin uzun sürmesinin nedenini de şöyle açıkladı: “Kiralık Aşk’ın satılmasıyla oldu. Parça parça satıldıkça, dalga dalga furyaları geliyor. Daha çok kadınlar. Çok sınırlama getirmeyeyim de daha çok kadınlar ve erkekler de ilgiyle izlemişler.”

Elçin Sangu tanıdığı bazı kişilerin de kendisi olduğu için Kiralık Aşk dizisini izlediklerini ve bu kişilerinde diziyi izleyeceğini düşünmediği insanlar olduğu için bu duruma çok şaşırdığını anlattı.

Oysa ki, Kiralık Aşk dizisinden oyuncuya ilk teklif yapıldığında rolü reddetmişti. Sonrasında ikinci kez teklif yapılınca da reddettiği ortaya çıkan Elçin Sangu, dizi için yapımcı ısrar edince rolü kabul etti ve bu proje hayatının dönüm noktası oldu.

Peki oyuncu neden iki kez gelen teklifi reddetti? Oyuncu o dönemde tek başına sorumluluğu üstleneceği ilk iş olması nedeniyle, henüz daha yeni mesleğe atılmış birisi olarak tedirginlik yaşıyordu.. Elçin Sangu, bu durumu şöyle açıkladı: “Bazen yapıyorum öyle şeyler. O dönem, yeni oyunculuk yaptığım dönem. Bir şeyler yapmak istiyorsun ama tam ne yapmak istediğini bilmediğin, denemeye bazen korktuğun, senin bile bilmediğin bazı şeyler oluyor. Orada reddedip ondan sonra kanala davet ettiler. Çok mantıklı bir açıklama yapmıştı Ümmü Burhan.”

Elçin Sangu’yu Kiralık Aşk dizisinde oynamaya ikna eden kişinin yapımcı Ümmü Burhan olduğu da oyuncunun sözleri ile anlaşılmış oldu. Peki Ümmü Burhan, ne söyledi de Elçin Sangu, Kiralık Aşk dizisinde oynamaya ikna oldu.

Kiralık Aşk dizisini iki kez reddeden Elçin Sangu'yu ikna eden kişi onun dünyasını değiştirdi! Peki o kişi kimdi? 9

Oyuncu, Star TV’ye davet edildi ve orada bir görüşme yapıldı. Elçin Sangu, bu görüşmede bulunan yapımcı Ümmü Burhan’ın kendisine tavsiyesini açıkladı ve onun sözleri ikna edici bulunca da rolü kabul etti.

Ümmü Burhan’ın Elçin Sangu’yu ikna eden sözleri şöyleydi: “Bugüne kadar, sen çok enerjik bir kızsın, çok komik bir kızsın. Hep dram yapıyorsun. Kimse görmedi senin gerçek enerjini. Bence ekranda bunu göstermelisin. Ne kaybedersin. En kötü böyle bir tarzı da denemiş olursun. Bu, kendi meydan okuman olur.”

Elçin Sangu, yaptıkları görüşmede duyduğu bu sözler ile ikna olduğunu ve Kiralık Aşk dizisindeki teklifi iki kez reddetmesine rağmen, üçüncü görüşmede kabul ettiğini ve sonrasında da beklemediği büyük bir başarıya ulaştığını anlattı.