Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kiralık Aşk dizisinin yapımcısı yeni dizi için İlker Kaleli ve Mert Fırat’ı gözüne kestirdi!

Kiralık Aşk dizisinin yapımcısı yeni dizi için İlker Kaleli ve Mert Fırat’ı gözüne kestirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Bir döneme damgasını vuran Kiralık Aşk dizisi sayesinde Elçin Sangu ile Barış Arduç bir hayli öne çıkmıştı. Geniş bir hayran kitlesine hitap eden dizi sayesinde ünlenen ikili, kariyerlerinde adeta sıçrama yaşadı.

Dizinin yapımcısı olan Ortaks Yapım, şimdi de yeni bir dizi için kolları sıvadı. Yeni dizinin adresi BluTV. Dışarıdakiler isimli diziden son bilgileri gazeteci Birsen Altuntaş paylaştı.

Devrim Yalçın’ın yönetmenliğini yapacağı proje için ön hazırlıklara başlandı. Dizinin başrolü için İlker Kaleli ile Mert Fırat ikilisi düşünülüyor.

Kiralık Aşk dizisinin yapımcısı yeni dizi için İlker Kaleli ve Mert Fırat'ı gözüne kestirdi! 5

Yapım firmasının iki usta isim ile görüşme halinde olduğu da gelen bilgiler arasında. Mert Fırat, Pazar akşamları yayınlanan Fox TV dizisi Kefaret’te yer almaya devam ediyor.

İlker Kaleli ise son dönemde en fazla teklif alan isimlerden ve en son Fox TV ekranında Öğretmen dizisinde başrolde yer almıştı.