Ana sayfa Sosyal Medya Kiralık Aşk dizisinin çok sevilen ikilisi Onur Büyüktopçu ve Nergis Kumbasar yıllar sonra yeniden bir arada…

Kiralık Aşk dizisinin çok sevilen ikilisi Onur Büyüktopçu ve Nergis Kumbasar yıllar sonra yeniden bir arada…

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Başarılı oyuncu Onur Büyüktopçu’nun Kiralık Aşk dizisinde canlandırdığı ‘Koray’ karakteri hala hafızalarda. Bu rolüyle kariyerinde büyük bir çıkış yakalayan oyuncu sonrasında bir daha ekranlarda  uzun soluklu bir projede rol almadı.

Onur Büyüktopçu çok yakında YouTube’da yayınlanacak yeni programı ‘Hadi Canım Sen de’ ile hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Oyuncunun programının konuğu ise hayranlarını Kiralık Aşk dizisinin yayınlandığı yıllara götürdü.

Onur Büyüktopçu, Nergis Kumbasar ile Kiralık Aşk dizisinde birlikte rol almıştı. İkili ‘Koray’ ve ‘Neriman’ karakteriyle o yıllarda izleyiciyi gülmekten kırıp geçiriyorlardı. Nergis Kumbasar yakın arkadaşının yeni programına konuk oldu.

Kiralık Aşk dizisinin çok sevilen ikilisi Onur Büyüktopçu ve Nergis Kumbasar yıllar sonra yeniden bir arada... 7

Sadece Türkiye’de değil yurt dışında da büyük ilgi gören dizinin dikkat çekici karakterlerinden olan ikiliyi yeniden birlikte gören hayranları çok mutlu oldu.

Onur Büyüktopçu, Nergis Kumbasar ile fotoğrafını instagram hesabında paylaşarak “Benim her zaman uğurumsun” notunu düştü. Sevilen oyuncu, yeni programıyla YouTube’da hayranlarıyla buluşacak.

Onur Büyüktopçu, Kiralık Aşk’tan sonra sadece iki dizide, Jet Sosyete ve Menajerimi Ara’da rol aldı. Onlarda da konuk oyuncu olarak ekrana geldi. Büyüktopçu bu süreçte sunuculuk yapmayı tercih etti ve Yemekteyiz, Damat Bayıldı, Çarkıfelek ve Gelinim Mutfakta programlarıyla ekrana geldi.