Ana sayfa Sosyal Medya Onur Büyüktopçu’nun yeni proje heyecanı!..

Onur Büyüktopçu’nun yeni proje heyecanı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Başarılı oyuncu Onur Büyüktopçu’nun Kiralık Aşk dizisinde canlandırdığı ‘Koray’ karakteri hala hafızalarda. Bu rolüyle kariyerinde büyük bir çıkış yakalayan oyuncu sonrasında bir daha ekranlarda  uzun soluklu bir projede rol almadı.

Onur Büyüktopçu çok yakında YouTube’da yayınlanacak yeni programı ‘Onur Konukları  ile hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Müjdeyi sosyal medyadan veren Onur Büyüktopçu’nun paylaşımı hayranlarını da heyecanlandırdı. Aralarında Çiğdem Tunç, Esra Erol, Melike İpek Yalova, Sera Kutlubey, Cenk Eren, Müjde Uzman ve Ebru Akel’inde bulunduğu pek çok ünlü isim de yorumlarıyla oyuncunun yeni programını tebrik ettiler.

Onur Büyüktopçu'nun yeni proje heyecanı!.. 7

2015-2017 yılları arasında iki sezon olarak yayınlanan Kiralık Aşk dizisi sadece Türkiye’de değil yurt dışında da büyük ilgi gördü. Dizinin dikkat çekici karakterlerinden biri de Koray’dı. Çok eğlenceli bir karakter olan Koray’ı başarıyla canlandıran Onur Büyüktopçu, Kiralık Aşk’la kariyerinin en büyük çıkışını yapmıştı.

Onur Büyüktopçu, Kiralık Aşk’tan sonra sadece iki dizide, Jet Sosyete ve Menajerimi Ara’da rol aldı. Onlardada konuk oyuncu olarak ekrana geldi. Büyüktopçu bu süreçte sunuculuk yapmayı tercih etti ve Yemekteyiz, Damat Bayıldı, Çarkıfelek ve Gelinim Mutfakta programlarıyla ekrana geldi.