Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kırgın Çiçekler’in Feride’si İpek Karapınar yeniden dizilere dönüyor!

Kırgın Çiçekler’in Feride’si İpek Karapınar yeniden dizilere dönüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1984 İstanbul doğumlu olan ünlü oyuncu İpek Karapınar, 2006 yılından bu yana oyunculuk yapıyor. Yer aldığı dizilerle hatırı sayılır bir hayran kitlesi elde eden oyuncu, son dönemde ekranda pek de görünmedi.

Köprü dizisindeki Aslı karakterinden sonra Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Funda olarak izlediğimiz oyuncu, kısa sürede büyük bir çıkışa imza atmıştı. Küçük Sırlar, Zehirli Sarmaşık, Ustura Kemal gibi dizilerle tecrübesini artıran oyuncu için dönüm noktası Kırgın Çiçekler dizisi oldu.

atv’nin sevilen dizisinde 3 sezon yer alan oyuncu, Feride karakteri ile büyük ilgi çekti. Bu projeden sonra sadece Nöbet isimli 8 bölümlük asker dizisinde izlediğimiz oyuncu, 3 yıl sonra yeniden setlere dönüş yapacak.

atv ekranı için hazırlanan Destan isimli dizide İpek Karapınar’ın da bulunacağı ortaya çıktı. Ebru Şahin ve Edip Tepeli ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin kadrosuna adını yazdıran İpek Karapınar, uzun bir aradan sonra yeniden hayranlarının karşısına çıkmış olacak.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkatleri çeken oyuncu gitar çalıp şarkı söylediği videosu ile çok ilgi çekti. Hayranlarından büyük destek gören oyuncunun yeniden dizi setine çıkacak olması birçok takipçisini de memnun etti.