Ana sayfa Dizi Fragmanları Kırmızı Kamyon dizisinin kadrosunda hangi oyuncular var?

Kırmızı Kamyon dizisinin kadrosunda hangi oyuncular var?

tarafından ker_def

Show TV ekranlarında yakında izleyicilerle buluşacak olan Kırmızı Kamyon dizisinin framganları ve çekimlerinden görüntüler paylaşıldıkça, yapıma olan ilgi de iyice artıyor. İtfaiyecilerin hikayesinin anlatılacağı dizinin dram ve aksiyonu bol bir yapım olması tam da izleyicilerin aradığı konsept…

Gerçeğe yakın hikayelerle gelen dizinin ekibi İtfaiye Teşkilatından da gerekli eğitimleri aldı… Dizinin gerçekçi olması adına bu eğitimlerde yaşananlar ve daha önceki birçok olayda itfaiyecilerin başlarından geçenler de senaryo yazılırken değerlendiriliyor.

Kırmızı Kamyon dizisi yakında izleyicilerle buluşacak ama şimdiden dikkat çektiği de kesin.
Yönetmen koltuğunda Osman Kaya’nın oturduğu, senaryosu Meriç Demiray ve Ezgi Özcan’ın yazdığı dizinin oyuncu kadrosunda kimlerin olduğu da merak ediliyor.

Kırmızı Kamyon dizisinin kadrosunda hangi oyuncular var? 2

Dizinin güçlü bir oyuncu kadrosu bulunuyor. Özellikle 3 isim öne çıkıyor. Başrolde yer alan Görkem Sevindik, Nilay Deniz ve Ushan Çakır… Sevindik en son Ramo dizisinde yer almıştı. Nilay Deniz ise Çatı Katı Aşk ile ekrandaydı. Ushan Çakır da son dönemde farklı projelerle gündeme gelen güçlü bir karakter oyuncusu…

Kırmızı Kamyon dizisinin kadrosunda hangi oyuncular var? 3

İşte Kırmızı Kamyon dizisinin merak edilen tüm oyuncu kadrosu: Görkem Sevindik, Nilay Deniz, Ushan Çakır, Deniz Hamzaoğlu, Aslı Orcan, Burak Berkay Akgül, Timur Ölkebaş, Gürberk Polat, Melisa Akman, Uğur Arda Başkan, Sümeyye Aydoğan, Efekan Can, Gerçek Sağlar Alnıaçık, Süreyya Kilimci, Hasibe Özgür, Onur Yar, Tuğçe Karabayır ve Feriha Eyüboğlu.