Ana sayfa Sosyal Medya Kırmızı Oda dizisi bir genç oyuncuyu daha öne çıkartacak!

Kırmızı Oda dizisi bir genç oyuncuyu daha öne çıkartacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – tv8 ekranlarının sevilen dizilerinden olan Kırmızı Oda, bu sezon en istikrarlı giden yapımlardan birisiydi. Reytingleri ile milyonları ekrana taşıdığını ortaya koyan dizide Binnur Kaya da çok başarılı bir performans ortaya koydu. Diziye konuk olan ünlü isimler birbirinden önemli karakterlere hayat verdi.

Dizide birçok ünlü isim geçti ve akıllarda da kalıcı oldu. Evrim Alasya, Melisa Sözen, Burcu Biricik, Erkan Petekkaya gibi isimler hikayede çok önemli rollerde yer aldı.Kırmızı Oda dizisi adeta konuk olan ünlü isimlerin ortaya koyduğu yüksek performans ile üst üste başarılar kazandı.Birinciliklere de abone olan tv8 dizisinde Seda kakarakteriyle Erkan Petekkaya da yine etkileyici rolüne devam ediyor.

Dizinin 39. yeni bölümü 28 Mayıs Cuma akşamı yayınlanacak. Sadi’nin gençlik yıllarını Baran Bölükbaşı’nın canlandırdığına şahit olacaksınız. Ayrıca Sadi’nin aşkı Azra karakteri de hikayeye dahil oluyor. Azra karakterinde ise yeni bir genç oyuncuyu izleyeceksiniz. Belde Yeke, Azra olarak Kırmızı Oda dizisine geliyor.

Kırmızı Oda dizisi bir genç oyuncuyu daha öne çıkartacak! 7

Belde Yeke’nin canlandırdığı Azra, daima Sadi’nin yanında olan birisiydi. Onu hiç terk etmedi ve Sadi, doktor hanıma Azra’yı çok güzel sözlerle anıyor. Fragmana bakınca Baran Bölükbaşı Sadi’nin gençliğine gayet başarıyla hayat verecek gibi görünüyor. Belde Yeke de bu dizide kendini gösterme şansı bulmuş oldu.1999 İstanbul doğumlu olan oyuncu, Zalim İstanbul dizisinde kısa bir süre yer almıştı. Oyuncu, ilk ciddi çıkışını Kırmızı Oda dizisinde yapacak.

Kırmızı Oda dizisinin 28 Mayıs Cuma günü yayınlanacak olan 39. bölüm fragmanını aşağıda bulabilirsiniz.