Ana sayfa Dizi Fragmanları Gönül Dağı vedaya hazırlanırken akılları kurcalayan sorular var!

Gönül Dağı vedaya hazırlanırken akılları kurcalayan sorular var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında Gönül Dağı dizisinin vedasına az kaldı… 29 Mayıs Cumartesi akşamı dizinin 30.bölümü ekrana gelecek. Bu aynı zamanda sezon finali de oluyor. Yani dizi yaz arası verecek ve 3 ay boyunca da ekranda olmayacak. Vedaya hazırlanan dizinin hayranları üzgün… Yaz aylarının nasıl geçeceğini düşünen Gönül Dağı dizisini sevenler, şimdiden ikinci sezonu düşünmeye de başladı.

Berk Atan ve Gülsüm Ali İlhan’ın başrollerinde yer aldığı Gönül Dağı dizisinin 30. bölüm 2. fragmanı paylaşıldı. Sefer ve Zahide’nin düğünü sırasında çıkan yangın, iş yerinin Dilek’i İstanbul’a çağırılması ve bir de Utku Ateş’in durumu var ki, izleyicilerin aklı takılı kaldı.

Gönül Dağı dizisine veda edilirken, Taner ile Dilek aşkının ne olacağı, bu ikilinin yine ayrılmak zorunda mı kalacağı konusu merakları artırdı. İkinci sezon için senaristler heyecanı yüksek tutmak adına sezon finalinde merak unsurunu kullanacaktır. Dilek ve Taner durumu bu noktada öne çıkacak.

Gönül Dağı vedaya hazırlanırken akılları kurcalayan sorular var! 7

Bir diğer konu ise Utku Ateş’in canlandırdığı Serdar konusu.. Zümre Meğreli ile birlikte iyi bir ikili olan Utku Ateş, ShowTV’nin yeni dizisi Cam Tavanlar ile anlaştı. Ateş, yeni sezonda yine Gönül Dağı dizisinde olacak mı? Yoksa Elif ile Serdar aşkına nokta mı konulacak? İşte bu sorular da izleyicilerin aklını kurcalıyor.

Gönül Dağı dizisi 29 Mayıs Cumartesi akşamı sezon finali yaparak vedaya hazırlanıyor belki ama, geride izleyicilerin aklını kurcalayan sorularda bırakıyor.