Ana sayfa Dizi Haberleri Kırmızı Oda dizisi öykü kötü düştü ki, bu final işareti olabilir!

Kırmızı Oda dizisi öykü kötü düştü ki, bu final işareti olabilir!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Tv8 ekranında yayınlanan ve geçen sezonun flaş dizilerinden olan Kırmızı Oda, ne yazı ki finale doğru gidermiş gibi bir izlenim veriyor… Binnur Kaya’nın başrollerinde yer aldığı dizinin ikinci sezonunda yine etkili hikayeler ve yine tanınmış konuk oyuncular var. Ancak bu sefer izleyiciler yapımı bir bir terk ediyor.

Cuma akşamları birçok dizi yayınlanıyor ve izleyiciler için artık Kırmızı Oda o kadar da cazip bir yapım değil. Daha önce birinciliğin abonesi olan dizinin son haftalarda müthiş bir hızla düşüş yaşadığına şahit oluyoruz. Hikayeleri ile sadık izleyicilerini hala ekrana taşıyan dizinin kalitesine yönelik söyleyebilecek bir söz yok.

Gülseren Budayıcıoğlu’nun seanslarında elde ettiği deneyimlerin diziye dönüştürülmesi ve olayların yaşanmış hikayelerden alınmış olması önemli bir detaydı. İlk sezonda da dizi müthiş bir çıkış yaptı ve reytinglerde çok iyi seviyeleri elde etti.

Ancak dizinin ikinci sezonunun başlamasından sonra ağır ağır azalan reytingler artık ortalamanın altına doğru gelmeye başladı. Daha önce birincilik alan Kırmızı Oda şimdi ilk 10 yapım arasına girmek için mücadele eder hale geldi.

Tüm kişiler kategorisinde günü on üçüncü sırada bitiren dizi, AB’de ise altıncı oldu ve ABC1’de de sekizincilik geldi. Hala etkili bir izleyici kitlesine sahip olsa da dizinin ciddi bir değişim geçirmemesi halinde var olan izleyicilerin de yavaş yavaş başka yapımları tercih edeceği gerçeğini görmek lazım.

Kırmızı Oda dizisi bu şekilde reyting kaybetmeye devam eder ise sezon sonunu göremeden finale gidebilir. Dizi adına 10 Aralık akşamı yayınlanan 55. bölümün reyting sonuçları final ihtimali akıllara getirmeye başladı.