Ana sayfa Dizi Haberleri Yalı Çapkını dizisinde hiçbir şey eskisi gibi olmayacak!

Yalı Çapkını dizisinde hiçbir şey eskisi gibi olmayacak!

tarafından ker_def

İkinci sezona çok etkili bir bölüm ile başlayan Yalı Çapkını dizisi, reytinglerde yine zirvede yer aldı.

Cuma akşamları Kızılcık Şerbeti ile güçlü bir reyting yarışı yapmakta olan Yalı Çapkını dizisi, yeni sezonda da zirvenin en güçlü temsilcisi olacağını 37. bölüm ile ortaya koydu.

Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir’in başrollerinde yer aldığı dizinin tüm izleyici gruplarında Cuma akşamının birincisi olması, ikinci sezonda da dizinin milyonlarca izleyiciyi ekran başına taşıyacağının kanıtı olarak gözüküyor.

Çetin Tekindor ve Şerfi Sezer gibi usta isimlerin yanı sıra; Emre Altuğ, Gülçin Santırcıoğlu ve Gözde Kansu gibi deneyimli isimler de dizide etkileyici roller canlandırıyor.

Binnur Kaya gibi yine usta bir oyuncunun dizinin ikinci sezonuna katılması Yalı Çapkını’nı daha da çok konuşulan bir dizi yapacak gibi gözüküyor. Tarık Emir Tekin gibi genç neslin önemli temsilcilerinden birisinin de yine dizinin ekibine katılmış olması, ikinci sezon sürprizlerinden birisi oldu.

Dizi, hem Total hem AB hem de ABC1 kategorilerinde 37. bölümü ile birinci olarak Cuma akşamlarının bir numarası olmayı sürdüren Yalı Çapkını dizisinde Ferit’in ölümden dönmesinin yanı sıra; Seyran ile Ferit’in düğünü ve Halis Ağa’nın Nükhet’i çağırması bölüme damgasını vurdu.

Yalı Çapkını 38. bölüm fragmanı da yayınlandı. Yeni bölüm tanıtımına; Nükhet ve Kaya’nın gelişiyle yalıdaki gerginlik ve Ferit’in “Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak” sözleri damga vurdu.

Nükhen karakterinde Binnur Kaya ile birlikte hikayede Kaya olarak izleyeceğimiz Tarık Emir Tekin, yeni bölümlere yeni bir heyecan katacak.